Szkoda, że nie udało się pozyskać Giuseppe Rossiego, który ostatecznie wylądował w Fiorentinie (teraz to Fiorentina ładną pakę, bynajmniej na papierze wygląda świetnie). Transfer Tomasso Rocchiego jest dla mnie niezrozumiały, ale co zrobić... Skoro już go kupili to miejmy nadzieję, że będzie jakiś z niego pożytek i parę brameczek sieknie. Działacze Interu nie dali mu 9, więc jest nadzieja, że sprowadzą jeszcze jakiegoś napastnika.
Longo jak ma grzać ławę w Espanyolu, to lepiej niech wraca do Interu. A jak nie, to Inter niech go gdzieś indziej wypożyczy, niech się nie marnuje i nie cofa w rozwoju ten chłopak. Ezequiel Schelotto - prawy pomocnik/obrońca Atalanty ma wzmocnić Inter, zastępując Jonathana. Ja osobiście jestem na TAK. Koleżka jest młody, ograny w lidze, umiejętności ma, jest Włochem. Ciekawe, co wydarzy się w tym okienku. Mam nadzieję, że Alvarez zostanie do końca sezonu i udowodni swoją wartość. Chciałbym, żeby Daniele Bessa dostał szansę gry w pierwszym zespole. Mówi się o odejściu Obiego, ja byłbym za tym żeby szedł na wypożyczenie do jakiegoś klubu w którym miałby zapewnioną regularną grę. Szkoda mi Marigi, ale niestety chyba pożegna się z Interem. Kontrakt mu się kończy w lato, więc Inter pewnie go pogoni w tym okienku, żeby jeszcze coś wyciągnąć za niego kasy.