Kupno Rossiego to jak kupienie kota w worku. Przed kontuzjami, dwa lata temu, pewnie by nawet nie spojrzał na ofertę Fiołków. Z punktu widzenia klubu, który zmienił politykę kadrowo-płacową Rossi nie był atrakcyjną opcją. Nawet nie jestem przekonany, czy on jest zdolny do gry w tym momencie. Jeśli się odbuduje we Florencji i powróci do podobnej formy, jaką prezentował przed dwoma laty w Villarreal to Fiora będzie miała niesamowity ogień z przodu.bl3nd pisze:Szkoda, że nie udało się pozyskać Giuseppe Rossiego, który ostatecznie wylądował w Fiorentinie
Nie wiem czy możemy go ściągnąć. Zależy jak została spisana umowa. Jeśli jednak mamy taką możliwość by Longo wrócił, to kompletnie nie rozumiem transferu Rocchiego. Od początku wiadomo było, że to sezon przejściowy. Milito ostatnio dołuje, jednak swoje gra. Widać, że Livaja nie dorasta do El Principe nawet gdy ten jest bez formy. Może właśnie Longo wniósłby powiew świeżości i większą konkurencję w napadzie. Może.bl3nd pisze:Longo jak ma grzać ławę w Espanyolu, to lepiej niech wraca do Interu. A jak nie, to Inter niech go gdzieś indziej wypożyczy, niech się nie marnuje i nie cofa w rozwoju ten chłopak.
Raczej Argentyńczykiem z włoskim paszportem. Moim zdaniem Schelotto różni od Jonathana tylko nazwisko. Zamienienie jednego Latynosa na innego nie poprawi jakości po prawej stronie. Nie ma się co łudzić, długo nie znajdziemy nikogo, kto w pełni zastąpi Maicona. Przez wiele lat mieliśmy kłopoty z lewą obroną, które powiedzmy, że zostały jako tako rozwiązane. Teraz możemy się spodziewać podobnej posuchy na prawej stronie i jeszcze kilku prawych odmian Georgtosów i Gresków.bl3nd pisze:Ezequiel Schelotto - prawy pomocnik/obrońca Atalanty ma wzmocnić Inter, zastępując Jonathana. Ja osobiście jestem na TAK. Koleżka jest młody, ograny w lidze, umiejętności ma, jest Włochem.
Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka, albo Alvarez albo Bessa. Argentyńczyk jak na razie zawodzi i zabiera minuty na boisku, które mógłby wykorzystać Bessa. Ricky jest wg mnie skreślony i odejdzie zaraz po Jonathanie i Sneijderze. Wierząc prasie, chętnych na jego usługi nie brakuje. Problemem będzie pewnie kwota transferu, Raczej wtopionych 11 milionów nie odzyskamy, ale niech dadzą chociaż 6-7 to i tak będzie dużo.bl3nd pisze:Mam nadzieję, że Alvarez zostanie do końca sezonu i udowodni swoją wartość. Chciałbym, żeby Daniele Bessa dostał szansę gry w pierwszym zespole.