Jakim cudem NEDVED I IBRAHIMOVIC są przereklamowani!!!!!!!!!!!madrid_fan pisze:Jak dla mnie przereklamowani są: Ronaldo, Beckham, Adriano, Kluivert, Nedved, Ibrahimovic
Człowieku czy ty wiesz co ty piszesz perzecierz oni tyrają na boisku jak mało kto a Nedved to juz wogule gryzie trawe co mecz i daje z siebie szystko przebiegając kilometry. To ze pisze się o nim że jest wielki to nie oznacza że koles jest przereklamowany, Pavel akurat na taką opinie sobie bardzo ciężko zapracował podczas bardzo wilelu świetnych meczów w reprezentacji, w JUVE grając w serie A czy w LM albo w Lazio. Co do Ibrahimovica to on też regularnie pokazuje ze jest wielkim zawodnikiem i jednym z najlepszych na świecie napastników obok właśnie Adriano.
Jesli mamy pisac o naprawde przereklamowanych zawodnikach to mi się żuca od razu Rooney który stzelił 2 gole Szwajcarii i 2 drugiemu tego typu przeciwnikowi i stał się najlepszym młody zawodnikiem świata trafiając do MAN-UTD za 45 mln!!!!! ale naszczęscie przyszłosc pokazała jaki z nmiego świetny naspastnik co to z lidze strzelił aż 11goli (TREZE strzelił 9 będąc cały sezon kontuzjowanym
A co do Freddiego Adu i Robinho to mam pytanie czy ktos z was widział jak oni grają ze określa ich juz najlepszymi piłkarzami swiata. W szczegulności ze Adu gra w lidze USA która jest na poziomie piłkarskim polskiej Ekrstraklasy. Co z tego że są młodzi to wcale nie jest gwarantem i ch dalszego rozwohju piłkarskiego ilu było juz wielkich zawodników którzy potem stali sie niewypałami i nik o nich nie pamięta taki Saviola co do Barcy trafił za 35 mln i zagral jeden dobry sezon a potem już nic