Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2186
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa » 31 maja 2005, 22:09

radekutd pisze:Tak trzech "wielkich fanów" ManU uważa, że Ruud nie jest symbolem i tak ma być.....Hahaha!!!! :evil: :evil: :evil: Miałem okazje być w Manchesterze i na OT. W Museum i Tour Center i jakoś najwięcej plakatów, reklam, koszulek było z Ruudem. I to chyba o czymś świadczy. To, że jakiś trzech fanów na forum tak sądzi, nie musi mieć pokrycie w rzeczywistości.
I co, że byłeś w Manchesterze?! To jest dowód na to, że jesteś fanem? Pogrążasz się z każdym postem, naprawdę... :roll:
Ktoś słusznie zauważył, że największa ilość plakatów świadczy o tym, iż jest on medialną wizytówką klubu, a nie żywą legendą.
Skoro uważasz się za taaaakiego fana ManU przestań się ośmieszać takimi stwierdzeniami. Skoro Ruud jest legendą, kim w takim razie jest Giggs, czy Keano?! Bo przecież oni są w tym klubie trzy razy dłużej i są sto razy bardziej dla niego zasłużeni...
Zastanów się nad tym... :roll:

Manumef można być fanem jakiegoś klubu mając niewiele lat. Ja miałam dokładnie 6 ;) Ale może to dlatego, że ojciec piłkarz, wujek piłkarz, brat za młodu trenujący i takie tradycje jakieś rodzinne mnie związały :P ;)

Wróć do „Anglia”