Co do Waszego Ljungberga, to nie sądzę, by odszedł. Jest to wiekowy zawodnik. Nawet gdyby miał odejść to na pewno nie za 25mln euroLoker pisze:Koniec sezonu rozpoczyna nasilenie sie spekulacji transferowych
wiec pokusze sie o pewna analize aby wzbydzic dyskusje:
Ljungberg> Milan , Valecja , Inter
najwieksze szanse maja dwa kluby z mediolanu, gdyz Valencja powaznie zainteresowala sie innym prawym pomocnikiem Mancinim z Romy
Milan gotowy jest podobno wylozyc 25 mln euro
Inter prponuje transakcje wiazana kasa+ emer albo davids
Reyes>Real Madrt
mimo licznych zaprzeczen ze strony klubu , zawodnika i mangera AFC nawet gwiazdy Realu wypowiadaj sie o Reyesie jak o przyszlym partnerze z druzyny i hiszpanskie media podaja ze preesi realu sa BARDZO zdeterminowani aby g pozyskac
ja osobisci to BARDZO widze jako 40 mln euro .
Pires> w jego odejscie poprostu nie wierze wiec tematu nie rozwijam
Edu> pewne jest ze odejdzie za darmo wiec jego transfer nie a dal klubu zadnego znaczenia
Ashley Cole > wiem jedno nie prezjdzie do chelsea zauwazyli to nawet ruscy z Niebieskich i sa bluisko sfinalizowania transferu innego lewego obronscyz Atletic Bilbao Asiera del HOrno
Transfery DO ARSENALU
Alexandr Hleb> cena juz ustalona 15 mln euro i wypowiedz samego pilkarza ze ma kilka ofert ale jedunie arsenal udowdnil mu ze naprawde go szanuje i docenia jego klase >>>konkluzja tarnsfer hleba do AFC bardzo prawdopodobny i bardzo mnie to cieszy.
na inne mozliwe transfery a sugerowane sa minimum 3 duze wzmocnienia klubu nalezy poczekac bo obecne doniesienia to czyste spekulacje medialne
Reyes moim zdaniem odejdzie. Narazie jest cicho, ale Luxemburgo planuje wzmocnienia i na pewno potrzebany jest mu napastnik, bądź prawy pomocnik. Reyes gra na obu pozycjach.
Edu - jako wolny transfer już na pewno trafi do Valenci.
A Ashley COle po zamieszaniu ze strony Chelsea, zostanie w klubie bo jak powiedziałeś the blues interesują się del Horno.
Hleb - naprawdę mądry transfer. Wykurzy z podstawowego składu Silvę.
Chciłbym aby do Was przeszedł Frey.