Mikusinski pisze:radekutd pisze:futbolowa pisze: I co, że byłeś w Manchesterze?! To jest dowód na to, że jesteś fanem? Pogrążasz się z każdym postem, naprawdę...
Ktoś słusznie zauważył, że największa ilość plakatów świadczy o tym, iż jest on medialną wizytówką klubu, a nie żywą legendą.
Skoro uważasz się za taaaakiego fana ManU przestań się ośmieszać takimi stwierdzeniami. Skoro Ruud jest legendą, kim w takim razie jest Giggs, czy Keano?! Bo przecież oni są w tym klubie trzy razy dłużej i są sto razy bardziej dla niego zasłużeni...
Zastanów się nad tym...
Manumef można być fanem jakiegoś klubu mając niewiele lat. Ja miałam dokładnie 6Ale może to dlatego, że ojciec piłkarz, wujek piłkarz, brat za młodu trenujący i takie tradycje jakieś rodzinne mnie związały
![]()
Specjalnie nie użyłem słowa "legenda", a "symbol", a to już jest pewna różnica. Chodzi mi również o to, że Ruud po sprzedaży do innego klubu będzie miał kłopoty z wkomponowaniem.
Niedawno przeczytałem odnośnie transferu jakiegoś bramkarza. Boże.... oni chcą wywalać taką kasę na Buffona, Cassillasa, a Kameni ma w kontrakcie klauzulę odejścia, bodajże 4mln funtówNa co czekac??
POZDRO!!!!!!
Działacze ManU muszą się pożadnie zastanowić, bo mogę kupić Cassilasa czy Buffona za 20 mln euro, a Kameni podnej klasy i do tego jeszcze młodszy będzie kosztował 5 razy mniej. Glazer w swoim pierwszym ezonie niech się zastanowi i nie chybi transferów tak jak Abramowicz(Mutu, Crespo). Myślę, że dobrym posunięciem byłoby kupienie Owena z Realu, w ostanim meczu towarzyskim przeciwko Kolumbii ustrzelił hat-ricka. W realu mimo iż grzeje ławę, to najlepiej w tym sezonie wypadł ze wszustkich napastników Realu. Amerykanin powiedział , że nie chce Rio Ferdinanda, jest na niego chętnych kilka klubów m.in. Real Madryt, Chelsea czy Barcelona. Będzie on kosztował w granicach 30 mln euro. POd spodem dokładniejsza informacja.
Brytyjskie media donoszą, że nowy właściciel Manchesteru United, Malcolm Glazer jest gotowy sprzedać reprezentanta Anglii, Rio Ferdinanda.
Wszystko zależy od tego, czy obrońca zgodzi się na proponowany, nowy, pięcioletni kontrakt, który zapewni mu zarobki w wysokości 7 mln euro rocznie. Nie od dzisiaj wiadomo jednak, że Rio chce zarabiać więcej.
Jeśli odrzuci proponowane warunki jego nazwisko znajdzie się na liście transferowej. Kwota od 25 do 30 mln euro z pewnością nie odstraszy piłkarskich potentatów takich jak Chelsea, Real Madryt, Barcelona, czy Inter Mediolan. Właśnie z tymi klubami najczęściej było wiązane jego nazwisko.
Są to jednak tylko doniesienia i nie można wszystkiego brać "na serio
1. Według mnie Kameni może być nawet lepszy od Cassillasa. I własnie 5 razy tańszy. Buffon jak dla mnie odpada, bo jest zwyczajnie za stary.
2. Odnośnie Rio Ferdinand. Sądze jednak, że zostanie w klubie podpisując ten konrakt. Obym miał racje
POZDRO!!!!!