AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 cze 2005, 10:15

Panowie to jest piłka. Ważne by była ona ciekawa. Raz sie wygrywa raz przegrywa i nie wazny jest zazwyczaj styl bo kto bedzie pamietał że Milan miał przewage i mogło byc do przerwy 5:0. :?: Nikt praktrycznie. Po tym meczu zadzwonił mój stary do mnie i powiedział: "Jak chcesz wygrywać musisz być pogodzony w porazką" i to są swięte słowa. Bo teraz nie sztuka jest dagać tylko znów walczyć. Wygraliśmy finał w 2003 roku byliśmy w finale w 2005 roku to czemu nie 2206 :?: Ważne by grać tak jak grali przez pierwsz 45 minut....

Mateusz To juz pewne było dawno że Jankulovski graczem Milan czyli kolejny obrońca "ukredziony" Juve był Sandro Nesta i Jaap Stam teraz Marek oby miał taka sama kariere jak ci popszedni że do tej pory jak widza Nesta to sie kroja w Turynie że Milan go wyrwał. :D

No ale tak na poważnie - Vogel :?: szczerze mowiąc to gośc na moje oko nie bedzie grał pierwszy skrzypiec ale go nie skreslam bo nie można. Moze okazać sie takim wzmocnieniem że tylko bic brwao ze ruch transferowy. Teraz nie jegen powie że bedzie tylko grał ogony ale jak bedzie grał naprawde to sie okaże....

Parma : Bologna :?: Gila - Mourad - :?: Spadek zmiejszy cene zawodnika :?:

Nie sądze że tak bedzie w przypadku Alberto. Bo nadal twierdze że on już podpisał umowe jak Marek i tylko czekać na oficjal news. Oni oby dwaj podpisali w zimie umowy z Milanem.

Wiec w tym wypadku cena Francuza może spaść jak Bologna spadnie. Ale jak ma ktoś dać za niego 12 baniek ktore żada niby Bologna to powinień sie 50 raz zastanowić ... Wiesz czemu :?:

Ale warto też szukać teraz Lenorado :!: A z zasadzie co robi :?: Pewnie i tak mało pisza ale moze byc ciekawie Mercaato juz dziala. A coś mi mówi że jest w ojczyznie i szuka kolejny perełek :D Jak Milan zalatwi obywatelstwo graczą z pora Uni to możemy sie spodziewać że Brinda i Lenoardo kogos namierza o potencjlane jak Kaka....

Wróć do „Wracając Do Meritum”