Piwo

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 01 cze 2005, 14:55

Embi pisze:Luknełem ten topik i pomyślałem, że coś napisze na ten temat tym bardziej że stary zemnie piwosz! Z alkoholi pije wyłącznie piwo czasem nie patrzę na % ilość tylko na jakość a żeby nie przesadzić staram się delektować. Staram się pić piwo wówczas kiedy mam do tego ochotę kupuje zawczasu chłodzi się w lodówce po to jakby w przypadku reklamy czy też meczyku nie musiał gonić do pierwszego lepszego pubu. Wiadomo jak obejrzy się reklamę złocistego zimniutkiego piwka to od razu piana się toczy z pyska. Ahhh jak lato się zbliża i te upały to sikacze to najlepszy sposób na ochłode…
Oczywiście piwo należy pić tylko wtedy gdy się ma na to ochotę. Czasami jak wybywam na miasto z kumplami to czasem zdarzy się (na szczęście niezbyt często :lol: ) że nic nie piję bo zwyczajnie nie mam na to ochoty.

Embi pisze:Moje marki to: Bosman, Żubr, Tyskie które dostałem dziś na dzień dziecka choć już nim nie jestem ale wiadomo mamy dzieckiem każdy jest więc trza się cieszyć że i na starość taki prezent jest najlepszy), Lech i uważam za dobre piwo też Warkę Strong trochę słodkawa ale wchodzi.
8)
Dokładnie - nie ma to jak dostać piwo na dzień dziecka. To jest prezent na każdą okazję :wink: .

Lubię Warkę Stron choć jest troszkę słodkawa. Najlepiej smakuje mi poza Warką Heineken, Pilsner czy Żywiec ale nie pogardzę także Tatrą.

Pozdrawiam wszystkich piwoszy :wink:

Wróć do „Hyde Park”