Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
zawdiego_stary
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: zawdiego_stary » 01 cze 2005, 16:18

Mazurek pisze: W poście piotrka za który dałem 2 WP. Jak widze dalej nie możesz tego pojąć więc wytłumacze jasno i wyraźnie: Piotrek wziął do cytatu słowa Mikusińskiego, które napisał (co prawda nie wszystkie, ale nie w tym rzecz), jednak zacytował je w taki sposób, że zmieniły one pierwotny sens i znaczenie. To jest własnie manipulacja postem.
wlasnie probuje ci to wytlumaczyc, ze wcale nie musial zmieniac tego co cytowal. probuje ci uzmyslowic, ze mikusinski mogl sie pomylic, a piotrek mogl zacytowac posta przed zmiana. czego nie kumasz?
przeczytaj SWOJE posty na ten temat i pomysl czy to ma sens
Tak - to ma sens.
nie masz zadnych dowodow, ze byla jakakolwiek manipulacja postami mikusinskiego
Mam. Właśnie je podałem wyżej.
zenada
dyskusja, przynajmniej z mojej strony, nie toczy sie wokol jednego slowa, normalny czy nienormalny, tylko wytykam ci twoja skrajna niekompetencje!
Jak narazie jedyne co się dowiedziałem, to to, że nie bardzo wiesz co znaczy słowo "manipulacja" :roll: :roll: [/quote]skad sie tego dowiedziales? pokaz
Czytam twojego posta i nie mogę uwierzyć, że jesteście starsi. Jak widać na waszym przykładzie wiek to nie wszystko....
a ja nie moge uwierzyc, ze jerstes az tak głupi.

juz mam dosyc tej klotni, bo widze, ze pewnych rzeczy nie jestes w stanie zrozumiec.
napisz mi tylko czy piotrek na 100% nie mogl zrobic tak jak ja napisalem. i skad masz 100% pewnosc, ze tak nie zrobil?
fakt jest taki, ze mogl tak zrobic, a ty nie masz zadnych dowodow na to, ze tak nie zrobil. obal moja wersje wydarzen!

Wróć do „Wracając Do Meritum”