Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
zawdiego_stary
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: zawdiego_stary » 01 cze 2005, 18:10

ja tu spokojnie, juz nawet przestalem cie nazywac głupim, a ty mi tu jadem plyujesz.
piotrek256 pisze:
Mikusinski,Rywal mathiaska pisze: Ja nabijam
zdążyliśmy zauważyć
Mikusinski,Rywal mathiaska pisze:, piszę nienormalne posty
to też wiemy
Mikusinski,Rywal mathiaska pisze: tak jak Nowaczek czy teraz Zed
wszyscy w trójke jesteście siebie warci :?
Mikusinski,Rywal mathiaska pisze: . No szkoda że bany są tymczasowe
no szkoda, jakby było inaczej to ciebie by tu nie było
to napisal piotrek.
jezeli mikusinski cos takiego napisal, niewazne czy cos oprocz tego bylo czy nie, to sens tak srednio zmienic.
dopisz cos do "ja nabijam" i do "pisze nienormalne posty" tak by to kompletnie zmienilo sens.
widze, ze juz nie twierdzisz, ze mikusinski tego nie napisal tylko, ze piotrek wyrwal te slowa z kontekstyu czy calkowicie zmienil ich sens.
niestety i tego nie mozemy byc pewni, bo nie wiemy co mikusinski napisal przed domniemana edycja. nie ma dowodow, czy napisal to czy nie. wiec nie ma tez dowodow czy pioptrek wyrwal te zdania z kontekstu.
reasumujac nie ma zadnych dowodow na jakakolwiek manipulacje posta przez piotrka, poniewaz nie wiemy co napisal mikusinski przed domniemana edycja.

i jeszcze cos. z mojego ip jest zarejestrowanych 5 userow w tym newsmen, czy z wiazku z tym nie mozecie mi dac bana na ip? sadze, ze nie mozecie i ze jestem bezkarny. mozecie mi jedynie banowac konta. widze, ze net przez proxy jest lepszy niz neostrada

Wróć do „Wracając Do Meritum”