Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Mazurek » 01 cze 2005, 18:11

Tylko, że wszystko pasuje. Post napisany przez Mikusinskiego wygladal tak:
Popatrz na siebie. Ja nie nabijam, piszę normalnie posty, a nie jak Nowaczek, teraz Zed. No szkoda że bany są tymczasowe, bo lakiera nie byłoby trochę więcej niż 21 dni na forum!!!!
Nie wierze w to, że zmienił Mikusiński posta, bo wszystko wygląda dokładnie tak samo. Głownie chodzi mi o ostatni cytat autorstwa piotrka. Nawet zacytował "." i "_". Wiec wg mnie pozmieniał tylko niektore fragmenty, żeby dopiec Mikusinskiemu. Jak widac ani ja cie nie przekonam do swojej wersji ani ty mnie do swojej. Z tym, że moja wersja jest o niebo bardziej prawdopodobna od twojej.
ja tu spokojnie, juz nawet przestalem cie nazywac głupim, a ty mi tu jadem plyujesz.
Oh... wzruszyłem się.... jakże miło z twojej strony :roll: :roll: :roll: Nie zdajesz sobie sprawy jakie to było dla mnie ważne :lol: :lol: :lol:
gwarantuje ci, ze sady orzekaja tylko przy 100% pewnosci
A czy oskarżony zawsze nie bedzie mówił "jestem niewinny" ? Dokładnie taka sama sytuacja ma tu miejsce. Po prostu "Tonący brzytwy się chwyta".
i jeszcze cos. z mojego ip jest zarejestrowanych 5 userow w tym newsmen, czy z wiazku z tym nie mozecie mi dac bana na ip? sadze, ze nie mozecie i ze jestem bezkarny. mozecie mi jedynie banowac konta. widze, ze net przez proxy jest lepszy niz neostrada
I co ? Myślisz, że to cię czyni bezkarnym ? :roll: Mozna skutecznie banowac nie tylko na IP...

Wróć do „Wracając Do Meritum”