Re: Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Piłka Ręczna

Post autor: ddemon » 21 sty 2013, 23:14

Ciężko coś pisać po porażce ale się postaram...Tak wyrafinowanej obrony to dawno nie widziałem...Nie było naszych atutów - czyli gra z prawego/lewego skrzydła...Jak zawsze wykreujemy zawodnika meczu którym jest bramkarz... Brawo dla Węgrów :brawo: Rozegrali kapitalny mecz a my nie chce napisać że po raz kolejny daliśmy dupy, ale co by nie mówić ta drużyna naprawdę potrzebuje silnego wstrząsu, bo po raz kolejny przegrywamy mecz o coś ważnego z przeciwnikiem, który jest w zasięgu, a wygrywamy mecze z drużynami z którymi kompletnie nie leżą po jakimś niesamowitych horrorach :roll:
Czy mi się wydaje czy 2 połowie nie było ani jednej 2 minutowej kary :shock: Nawet nie próbowaliśmy jakoś wymusić,trener znów jakby zagubiony niewiem czy jest on dobrą osobą do wprowadzenia nowych twarzy - na pewno w tej kadrze nie powinno mieć miejsca dla Kubisztala(i tu należą się duże brawa dla Wenty za konsenkwencje - widać facet miał rację),Marcin Lijewski pojechał na te MŚ z doskoku i cóż nie zachwycił ani w obronie ani w ataku :/ Bielecki również dupy nie urywał,jego grę zaczynają czytać prawie każdy przeciwnik...Owszem byliśmy osłabieni - Jurkiewicz ale ktoś wie czemu w tej kadrze nie ma Tkaczyka?Rosińskiego - nie wiem ale oprócz Jaszki który robił co mógł,próbował wchodzić w 2-3 przeciwników kosztem straty ale jakoś brakowało u innych tego ryzyka :/
Jak naszym atutem kiedyś była silna gra skrzydłami(Tłuczyński,Kuchczyński(też czasem miewał mecze że ręce od samości klaskały) tak na tym turnieju znakomita gra z 6 m i gra Bartosza Jureckiego...Co by nie mówić Shreku jak zawsze nie zawiódł - nie zawsze dlatego bo tyle ile facet daje na każdym turnieju w ofensywie i w defensywie to należą mu się ogromne brawa :brawo: Jakbyśmy połączyli wszystko co najlepsze z każdego turnieju to nie wiem czy nawet nie zdobylibyśmy już dawno ME,MŚ czy może nawet IO :P A tak ciągle pozostaje przez naszych szczypiornistów niedosyt :(

Wróć do „Inne sporty”