nie sadze zeby zurawski odszedl z wisly, niby basalaj chce go sprzedac ale chce za niego zbyt duzo kasy, 3mln euro, nikt nie da tyle kasy za pilkarza prawie 30 -sto letniego, do tego jest polakiem, a wiadomo ze nie sa zbyt cenieni na zachodzie(sa wyjatki), za ta kase zainteresowana nim austria wieden czy trabzon moze sobie kupic 2 mlodych utalentowanych pilkarzy, on nie ma sie jak wypromowac w wisle, zostaje mu tylko reprezentacja, mam nadzieje ze zagra bardzo dobrze z azerami i ze gdzies odejdzie, ale jest malo prawdobodne(ze gdzies przejdzie),Txp1986 pisze:Nie wydaję mi się żeby wisła coś zdziałała w przyszłych rozgrywkach LM. Mają mocny skład, ale na ligę polską, a nie jest to poziom europejski. Zresztą jeżeli miałby odejść Żurawski to tak naprawdę nie wiem kto będzie strzelać bramki, bo to on najczęściej podawał piłkę Frankowskiemu który po podaniach Żurawia nie miał problemów z umieszczeniem piłki w siatce. Kuźba wątpię, żeby odzyskał formę sprzed paru lat, kiedy to był czołowym strzelcem Wisły, a Brożek nie otrzymuje w ogóle szansy gry i wydaje mi się, że może i on odejdzie z Krakowa.