Re: FMy

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

Re: FMy

Post autor: BarcaQzYN » 03 lut 2013, 0:33

No nie mogło być inaczej :P Gram Newcastle. Strasznie dużo czasu zajęło mi kompletowanie sztabu szkoleniowego i szukanie odpowiednich wzmocnień. Przyszli już Strootman za 15 mln Euro i Anderson z Manchesteru na wypożyczenie. Na prawą obronę wziąłem za 5 mln Euro Neala Eardleya z Blackpool - bardzo ciekawy zawodnik.
Miał przyjść też Kara, ale nie dostał pozwolenia na pracę, a wybrał moją ofertę (4 mln) spośród naprawdę wielu... Ale nie odpuszczę tak łatwo i jeszcze spróbuję. Jeżeli go nie uda się ściągnąć to pewnie poszukam innego obrońcy.
Wszystkie transfery były możliwe dzięki sprzedaży i wypożyczeniu kilku niepotrzebnych kompletnie zawodników. Jeszcze Xisco muszę jakoś gdzieś upchnąć bo ma cholernie wysoki kontrakt a u mnie nie pogra...

Nie mam pojęcia co zrobię jeżeli Senegal zakwalifikuje się na PNA. Chyba będę musiał wypożyczyć przynajmniej jednego dobrego napastnika, ale tym się będę martwił w grudniu.

Popełniłem drobny błąd w negocjacjach kontraktu z Demba Ba i w tej chwili nie chce ze mną rozmawiać :D Ale raczej mu przejdzie i dostanie nowy kontrakt.

Wróć do „Hyde Park”