Re: FMy

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Re: FMy

Post autor: Sammyy » 03 lut 2013, 15:23

Ja w grudniu kupowałem w Saturnie za 120 chyba (w Jankach w Empiku niektóre gry są droższe niż w Saturnie nawet o 20 zł). Nie lubię cyfrówek, tym bardziej, że lubię pudełka na półce, które "kolekcjonuję" od ładnych paru lat (gry, filmy, płyty etc.).
Snipp_ pisze:Jedyny błąd jaki ja zauważyłem u siebie to piłkarz "siedzący" na murawie po tym jak rzekomo miał zejść z boiska z kontuzją a ja wykorzystałem wszystkie zmiany.
Też to miałem 2 razy. Mój zawodnik fauluje, ale jednocześnie jest kontuzjowany. Turla się po ziemi, a sędzia czeka, by dać żółtą kartkę. Jak po dwóch minutach wstaje to dostaje kartonik i... zostaje na boisku, ale nie gra. Ale to w sumie i tak za bardzo na nic nie rzutuje.

Trzy dni temu jeszcze raz podszedłem do Romy. Nie mogę darować grze tego, co mi zrobiła na dwóch poprzednich save'ach. Po 21 kolejkach jestem pierwszy, mam 2 punkty przewagi nad Juve i jakieś 5 nad Milanem. Potem Sampdorie przeplatają się z Interami, Parmami i innymi Napoli. Udine, Lazio i Viola walczą o utrzymanie i przynajmniej jedna z tych ekip poleci. W ogóle w większości lig jakiś średniak walczy o czołowe lokaty. W Anglii Norwich ma szanse na LM (L'pool i Newcastle walczą o utrzymanie), w Hiszpanii Granada jest 3 (Valencia walczy o utrzymanie) i... walczy na równi z Realem i Barcą o mistrza etc.

Z piłkarzy, których mogę polecić, a którzy nie są zbyt drodzy i pasują do każdego klubu:

Wellington Nem (Brazylijczyk - wszystkie ofensywne pozycje, klauzula 4.1 mln. - można zapłacić w ratach na 4 lata, bo akceptują);
Igor Lichnovsky (Chilijczyk (ma austriackie obywatelstwo, więc nie zabiera miejsca nonUE) - środkowy obrońca, około 2 mln. - prawdopodobnie jeden z najlepszych młodych zawodników w grze, z miejsca w moim Leverkusen i teraz w Romie grał/gra w pierwszym i ciągle noty na poziomie 7.5-7.8. Zdarzył mu się raptem jeden błąd w jednym meczu, a tak to zawsze ponad 10 przechwytów. Wysokie kluczowe atrybuty i rozwija się jak szalony. Niby jest podatny na kontuzje, ale ja osobiście kompletnie tego nie odczułem);
Mauro Caballero (Paragwajczyk - napastnik, około 3 mln. - wszystkie kluczowe atrybuty 11-15, a ma 18 lat. Spokojnie w drugim sezonie w czołowym klubie może zacząć wchodzić z ławki. W słabszym można dać mu grać sporo już w pierwszym. Po kilku sezonach jeden z najlepszych napastników w grze).

Wróć do „Hyde Park”