Też to miałem 2 razy. Mój zawodnik fauluje, ale jednocześnie jest kontuzjowany. Turla się po ziemi, a sędzia czeka, by dać żółtą kartkę. Jak po dwóch minutach wstaje to dostaje kartonik i... zostaje na boisku, ale nie gra. Ale to w sumie i tak za bardzo na nic nie rzutuje.Snipp_ pisze:Jedyny błąd jaki ja zauważyłem u siebie to piłkarz "siedzący" na murawie po tym jak rzekomo miał zejść z boiska z kontuzją a ja wykorzystałem wszystkie zmiany.
Trzy dni temu jeszcze raz podszedłem do Romy. Nie mogę darować grze tego, co mi zrobiła na dwóch poprzednich save'ach. Po 21 kolejkach jestem pierwszy, mam 2 punkty przewagi nad Juve i jakieś 5 nad Milanem. Potem Sampdorie przeplatają się z Interami, Parmami i innymi Napoli. Udine, Lazio i Viola walczą o utrzymanie i przynajmniej jedna z tych ekip poleci. W ogóle w większości lig jakiś średniak walczy o czołowe lokaty. W Anglii Norwich ma szanse na LM (L'pool i Newcastle walczą o utrzymanie), w Hiszpanii Granada jest 3 (Valencia walczy o utrzymanie) i... walczy na równi z Realem i Barcą o mistrza etc.
Z piłkarzy, których mogę polecić, a którzy nie są zbyt drodzy i pasują do każdego klubu:
Wellington Nem (Brazylijczyk - wszystkie ofensywne pozycje, klauzula 4.1 mln. - można zapłacić w ratach na 4 lata, bo akceptują);
Igor Lichnovsky (Chilijczyk (ma austriackie obywatelstwo, więc nie zabiera miejsca nonUE) - środkowy obrońca, około 2 mln. - prawdopodobnie jeden z najlepszych młodych zawodników w grze, z miejsca w moim Leverkusen i teraz w Romie grał/gra w pierwszym i ciągle noty na poziomie 7.5-7.8. Zdarzył mu się raptem jeden błąd w jednym meczu, a tak to zawsze ponad 10 przechwytów. Wysokie kluczowe atrybuty i rozwija się jak szalony. Niby jest podatny na kontuzje, ale ja osobiście kompletnie tego nie odczułem);
Mauro Caballero (Paragwajczyk - napastnik, około 3 mln. - wszystkie kluczowe atrybuty 11-15, a ma 18 lat. Spokojnie w drugim sezonie w czołowym klubie może zacząć wchodzić z ławki. W słabszym można dać mu grać sporo już w pierwszym. Po kilku sezonach jeden z najlepszych napastników w grze).