Z tego co wiem to Roura podczas każdego meczu jest w stałym kontakcie z Tito.szefu91 pisze:Messi katastrofalny. Straciłem rachubę ile miał strat, tylko jedno kluczowe podanie, praktycznie żadnej sytuacji strzeleckiej. Nie pamiętam aż tak słabego meczu Argentyńczyka. Pedro poniżej jakiejkolwiek skali. Jego gra w I składzie jest niepojęta. Iniesta też drybluje w środku, pcha się w pole karne, zamiast czasem łupnąć. Bardzo irytujące zachowanie. Villa dotarł do pięknej sytuacji ale ją koncertowo zmarnował. Cóż, przynajmniej jest pewność że zrobił więcej niż Villa i Alexis.
A ten Roura to w ogóle ogarnia jakiekolwiek taktyczne aspekty? Thiago w 90 minucie, Villa za Fabregasa? Co to miało być? Stoi przy linii bocznej i udaje fachowca. Ja już to lepiej robię sprzed telewizora.
Wątpliwy karny? Przecież obrońca Valencii władował się w Pedro jak Hanka w kartony. Dawno nie było tak oczywistej jedenastki. Angielscy komentatorzy nie mieli żadnych wątpliwości.stary rupieć pisze:Czy oprócz Wolskiego i Orlowskiego ktoś jeszcze uważa, że karny był bardzo bardzo wątpliwy?
Ciężki mecz, bo nie wyglądamy dobrze w tej części sezonu, no ale gdyby Cesc z Villa lepiej celowali to wywieźlibyśmy 3 punkty z Mestalla. Martwi brak zmienników, którzy potrafią coś wnieść oraz sam fakt, że zmiany są późno przeprowadzane.