Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: DREWNIANY SRACZ » 05 lut 2013, 10:57

cloner pisze: Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz, a że lubię ludzi poprawiać to trzymaj: studiowałem filologię polską, licencjat mam ze specjalności dziennikarskiej, poprawną polszczyzną się posługuję od dziecka. Włącznie z pisaniem, co Tobie niestety nie wychodzi, brak polskich znaków diakrytycznych (trudne słowo, znajdź w google.pl), częste powtórzenia, słownictwo bardzo ubogie. Obawiam się, że mam do czynienia, albo z 30.latkiem, w takim wieku jest dużo osób przeciętnie wykształconych, niepotrafiących się składnie wypowiadać i logicznie używać argumentów, nie mówiąc już o jakiejkolwiek racjonalizacji swych działań, albo studiujesz na politechnice fizykę. I drugie wyprowadzenie z błędu, jestem właśnie w pracy, mam ten ogromny komfort, że mam prawo przesiadywać cały dzień pracy przed laptopem surfując po Internecie i tocząc takie - zupełnie zbędne - dyskusje z jakimiś trollami.
:roftl3: Filolog. Jedyne pocieszenie ktore przychodzi mi teraz na mysl to: "nie kazdy pracuje w swoim zawodzie" lub "kazdy ma jakies marzenia". Jednak nie licz z mojej strony na słowa pociechy. W twoim wieku za pozno na ratunek. W kopalni tez sa potrzebne filologi. Takie jak ty, tymbardziej.

cloner pisze:
szefu91 pisze:podawanie argumentu w postaci wypowiedzi jednego z użytkowników tego forum jest samo w sobie śmieszne
Nie uważasz, że sędzia piłkarski zna lepiej przepisy od innych, codziennych kibiców?
Jestes niereformowalny, filologu z kopalni. Hiszpanski miedzynarodowy sedzia pilkarski nie stwierdził tam zadnego karnego.To kto w koncu lepiej zna przepis? Sedzia czy nie sedzia? Twoja argumentacja jest porazająca.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 11:00 przez DREWNIANY SRACZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”