Heko Czermno (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 03 cze 2005, 15:37

piwus pisze:Radze jeszcze raz przeczytać wypowiedzi Kwieka po meczu, bo Twój post jest WYBITNIE bez sensu.
przeczytalem, i to zapewne szybciej od Ciebie (codziennie czytam GW - moja ulubiona codzienna gazeta)

i tak brzmi moje oswiadczenie : Nie wierze pilkarzom Wisly Krakow, tymbardziej takim, ktorzy nie mieszcza sie w 1.druzynie, i sa zmuszeni do grania w rezerwach, mam nadzieje ze PZPN albo ta nowa komisja zajmie sie ta sprawa i wtedy klub z Czermna bedzie oczyszczony z zarzutow.

wiecie czemu ostatnio wiele klubow (np. Korona, Heko, a wczesniej Cracovia), jest posadzanych o kupowanie spotkan ?? nie ?? no to pomyslcie do jakiego okregu PZPN oni naleza, w tym okregu rzadzi Wisla Krakow, ma wszedzie wplywy, przegra lub zremisuje jakis mecz to odrazu przeciwnika osadza o kupowanie sedziow :D kazdy kibic wie ze kibice Wisly nie darza sie sympatia z kibicami Cracovii, Korony czy Heko, dlatego ich wlasnie posadzaja o korupcje, ciekawe czemu zaden z kibicow Wisly nie pisze o kupowaniu spotkan przez Slask Wroclaw, o ich aferach, jakis czas temu ŚZPN wspominal ze Slask moze ukarac odjeciem 10pkt za problemy finansowe - tj. nie placenie pilkarzow, dzialaczom oraz np. ZUS'owi $$ - oczywiscie pieniedzy nie mieli bo oplacali sedziow, teraz niestety ta afera ucichla, i nikt 10pkt Slaskowi nie odebral, kolejna zgodza Wisly - Lechia Gdansk, tez sa posadzani o kupowanie spotkan, ale oczywiscie gdy tylko ktos o tym napisze na forum to zaraz leci WP od moderatorow (kibice Lechii i Wisly), co jest oczywiscie bezsensowne !!
Napewno bardziej prawdopodbny jest nieczysty awans do 2.ligi Lechii anizeli Heko Czermno !!

Pozdrawiam (poza kibicami Wisly K., Slaska W., Lechii G.)

Wróć do „Polska”