Tu nie chodzi o to, czy czytasz Gazete czesciej ode mnie, tylko z jakim zrozumienien ją czytasz. Prosiłem Cię abyś się odniósł do wypowiedzi Kwieka stronę temu, który powiedział coś w stylu: "Był taki duży co powiedział mi, że nie ma co biegać, bo oni [HEKO] juz kupili mecz". Nie stety się nie odniosłeś i dalej podtrzymujesz, że artykuł to ściema i jeszcze nie na temat odpowiadasz mi, że czytasz częściej Wyborczą. Co mi do tego chłopie
Uciekanie od rzeczowych argumentów, jest powszechnie spotykaną rzeczą kiedy.. się ich nie ma. Oczywiście prosciej jest wrzucić do jednego worka i powiedzieć przy okazji o Craxie i Koronie, chociaż ani razu nie zostały przytoczone w dyskusji. Ja bym to nazwał wymijaniem głównego zarzuty mojego. Czemu uważasz się za lepszego speca od dziennikarza gazety. On również nie pisał o Koronie i Craxie.
Sprawa trzecia. "W okręgu rządzi Wisła". Jak to się objawia, bo nie za bardzo mogę dyskutować z czymś, o czym nie mam pojęcia (a ty masz?).
"Każdy wie, że nie darzę sympatią Korony, Cracovii, Heko". Znowu ta Craxa i Korona. Obsesja jakaż? To nie jest tematem dyskusji. Kibice Wisły nie darzą sympatią kibiców Heko...
Tak jak ktoś powie o kupowaniu meczy przez Śląsk to polecą WP
Ogólnie to było trochę nie na temat
Pozdrawiam wszystkich kibiców HEKO (