Heko Czermno (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 03 cze 2005, 15:58

A czym zem sobie zasłużył, że mnie nie pozdrawiasz?

Tu nie chodzi o to, czy czytasz Gazete czesciej ode mnie, tylko z jakim zrozumienien ją czytasz. Prosiłem Cię abyś się odniósł do wypowiedzi Kwieka stronę temu, który powiedział coś w stylu: "Był taki duży co powiedział mi, że nie ma co biegać, bo oni [HEKO] juz kupili mecz". Nie stety się nie odniosłeś i dalej podtrzymujesz, że artykuł to ściema i jeszcze nie na temat odpowiadasz mi, że czytasz częściej Wyborczą. Co mi do tego chłopie :shock:?

Uciekanie od rzeczowych argumentów, jest powszechnie spotykaną rzeczą kiedy.. się ich nie ma. Oczywiście prosciej jest wrzucić do jednego worka i powiedzieć przy okazji o Craxie i Koronie, chociaż ani razu nie zostały przytoczone w dyskusji. Ja bym to nazwał wymijaniem głównego zarzuty mojego. Czemu uważasz się za lepszego speca od dziennikarza gazety. On również nie pisał o Koronie i Craxie.
Sprawa trzecia. "W okręgu rządzi Wisła". Jak to się objawia, bo nie za bardzo mogę dyskutować z czymś, o czym nie mam pojęcia (a ty masz?).
"Każdy wie, że nie darzę sympatią Korony, Cracovii, Heko". Znowu ta Craxa i Korona. Obsesja jakaż? To nie jest tematem dyskusji. Kibice Wisły nie darzą sympatią kibiców Heko... :lol: :lol: :lol:... Znowu brakuje mi emoty <rotfl2>. Masz rację odkąd zaatakowali nas widłami na stadionie Wawelu, napinamy się na nich tylko na necie, ale na żywo spier.amy jak tylko ktoś powie Heko. Powiem Ci, że ten klub o SIEDMIO letniej tradycji, to nasza największa kosa, po KS Orły Piaski.
Tak jak ktoś powie o kupowaniu meczy przez Śląsk to polecą WP :lol: :lol: :lol:. Upsss, muszę chyba sobie dać. Najlepiej jakbyś się powoływał na precedensy, kiedy coś zarzucasz.

Ogólnie to było trochę nie na temat :roll:. Nie zbiłeś ŻADNEGO mojego stwierdzenia :shock:.

Pozdrawiam wszystkich kibiców HEKO ( :lol: <rotfl2>) i Legii.

Wróć do „Polska”