Heko Czermno (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:01

zagi82 pisze:No muszę przyznać,że rozbawiłeś mnie tym fragmentem..Rozgrywki 3 grupy III ligi prowadzi Śląski ZPN i na każdym kroku rzuca kłody pod nogi Śląskowi.Wiadomo kogo ten związek widziałby w II lidze - sa to oczywiście Radzionków i Polonia Bytom. Spójrz na ostatnie wyniki Śląska, sporo remisów nie??( remisy wychodzą taniej zapewne, a Śląsk nie ma pieniążków :lol: :lol: :lol: ) Długi Śląska to wypadkowa gry w ekstraklasie gdzie przecholowano troszeczkę z transferami..To dla Twojej wiadomości..
dlugi zwiazane z nieudanymi transferami - swoja droga, a to ze ostatnio remisowali to tylko oznaka ze brakuje im $ :D
meczu z Polonia Bytom juz nie mogli kupic i ledwo ledwo zremisowali (gol w 88.minucie), no i chyba niestety awans do 2.ligi

wracajac do tematu : Heko Czermno jest bardziej uczciwe od Slaska czy Lechii :)

EDIT :
piwus pisze: A czym zem sobie zasłużył, że mnie nie pozdrawiasz?
jak to czym ?? jestes kibicem druzyn przezemnie zbytnio nielubianych
piwus pisze:
Tu nie chodzi o to, czy czytasz Gazete czesciej ode mnie, tylko z jakim zrozumienien ją czytasz. Prosiłem Cię abyś się odniósł do wypowiedzi Kwieka stronę temu, który powiedział coś w stylu: "Był taki duży co powiedział mi, że nie ma co biegać, bo oni [HEKO] juz kupili mecz". Nie stety się nie odniosłeś i dalej podtrzymujesz, że artykuł to ściema i jeszcze nie na temat odpowiadasz mi, że czytasz częściej Wyborczą. Co mi do tego chłopie ?

Uciekanie od rzeczowych argumentów, jest powszechnie spotykaną rzeczą kiedy.. się ich nie ma. Oczywiście prosciej jest wrzucić do jednego worka i powiedzieć przy okazji o Craxie i Koronie, chociaż ani razu nie zostały przytoczone w dyskusji. Ja bym to nazwał wymijaniem głównego zarzuty mojego. Czemu uważasz się za lepszego speca od dziennikarza gazety. On również nie pisał o Koronie i Craxie.
Sprawa trzecia. "W okręgu rządzi Wisła". Jak to się objawia, bo nie za bardzo mogę dyskutować z czymś, o czym nie mam pojęcia (a ty masz?).
"Każdy wie, że nie darzę sympatią Korony, Cracovii, Heko". Znowu ta Craxa i Korona. Obsesja jakaż? To nie jest tematem dyskusji. Kibice Wisły nie darzą sympatią kibiców Heko... ... Znowu brakuje mi emoty <rotfl2>. Masz rację odkąd zaatakowali nas widłami na stadionie Wawelu, napinamy się na nich tylko na necie, ale na żywo spier.amy jak tylko ktoś powie Heko. Powiem Ci, że ten klub o SIEDMIO letniej tradycji, to nasza największa kosa, po KS Orły Piaski.
Tak jak ktoś powie o kupowaniu meczy przez Śląsk to polecą WP . Upsss, muszę chyba sobie dać. Najlepiej jakbyś się powoływał na precedensy, kiedy coś zarzucasz.

Ogólnie to było trochę nie na temat . Nie zbiłeś ŻADNEGO mojego stwierdzenia .
i co z tego ze Heko ma tylko 7lat ?? juz niedlugo 1.liga i Wasza Wisla o wielkiej tradycji sobie z nim nie poradzi :D:D
czy ja uciekalem od argumentow ?? raczej nie, przeciez napisalem ze nie zgadzam sie z wypowiedzia Kwieka :D Ty sie nie zgadzasz z wypowiedzia prezesa Heko, ktory powiedzial ze to oszczerstwa, a ja nie zgadzam sie z wypowiedzia Kwieka i wszystko wraca do normy :D
pisalem o Koronie i Cracovii bo ich tez posadzano o kupowanie spotkan, no i jakos nie udalo sie nic udowodnic :D tak samo jest z Heko :)

piwus pisze: Pozdrawiam wszystkich kibiców HEKO ( <rotfl2>) i Legii.
dziekuje bardzo za pozdrowienia :)
Ostatnio zmieniony 03 cze 2005, 16:11 przez cloner, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Polska”