Re: FMy

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: FMy

Post autor: Slim91 » 09 lut 2013, 0:02

bartbuks pisze:Powiem Wam, że takie wypożyczenia z PL robią dobrą atmosferę w zespole. Bidwell nie jest jakiś kozakiem, ale to co robi w ofensywie w L1, to głowa mała. Dużo widzi, dobrze gra z pierwszej piłki i jak przystało na LB fajnie podłącza się do akcji ofensywnych. Thorpe na DC gra pewnie i czyści wszystko. Niby tylko 181 cm, ale głowę z nim wygrać ciężko. Jedynie zawodzi mnie Pritchard, ktory strasznie słabo wszedł w drużynę.
Z własnego doświadczenia wiem, że jak się gra drużyną z niskiej ligi angielskiej to fajną dawką wzmocnień są właśnie wypożyczenia kopaczy z PL. Niby statystycznie też nie powalają, a grają ze 2 razy lepiej. Choć ja osobiście będę musiał przeskoczyć 2 ligi, żeby awansować chociaż do 4. Zawsze jak szukałem klubu filalnego to liczył na jakiś topowy klub i raz znaleźli mi Chelsea co było bardzo przydatne.

Fajnych piłkarzy też ściągnąłem do siebie proponowanych przez agentów piłkarzy. Mam nadzieję, że jest ta opcja w nowym FMie. Przydatna duża baza danych + piłkarze z wszystkich 1 ligowych boisk w Europie. Można było nie złych Słowaków pościągać.

Jakie twój klub ma finanse :?: Bo ja osobiście przed każdym sezonem grałem 3 sparingi ze znanymi klubami i była pokaźna gotówka z biletów w kasie.

e:Jest coś takiego od IV ligi wzwyż, że potrzeba mieć co najmniej kilku Anglików klubie :?:

Wróć do „Hyde Park”