Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: kebab88 » 05 sie 2004, 10:54

Chlopaczek pisze:Czytaj ze zrozumieniem to bardzo przydatna umiejetnosc.Nigdzie nie napisalem ze Milan bedzie zdobywal mistrza przez nastepne 10 lat.Napisalem ze Juventus nie ma w tym roku szans na scudetto z takim skladem i takimi transferami.Ciesze sie ze juz nie bedziesz ze mna rozmawial bo nie bede musial polemizowac z Twoimi kosmicznymi teoriami.Uwazasz ze jestem smieszny?Ok.Daj swoje zdjecie na fotka.pl to ja Ci powiem jaki ty jestes :lol:
dopóki nie rospocznie się sezon, każdy ma szanse na Mistrza :) Sądzę, że o Scudetto będzie walczył Inter (najbardziej się wzmocnił), z Juventusem (praktycznie zawsze walczą do końca) i Milanem (obrońca tytułu). Inne zespoły nie powinny wedrzeć się do ścisłej trójki, ale nie skreślałbym Romy i Lazio. :D
Chlopaczek pisze:
Tomusmc pisze:Ludzie nie kumam jesli nie idzie jakiejs druzynie to trzeba caly sklad wywalic i wstawic nowy?? w podobnym skladzie zdobyli 2 mistrzostwa pod rząd!!! Jesli ktos tu nie jest kibicem tego klubu to niech sie nie wypowiada! PS 3/4 bylo kierowane do chłopaczka którego niestety nigdy nie przeprosze! a 1/4 to bylo do antykibicow Juve!
Ja sie wypowiem bo to wolne forum i moge polemizowac z kim chce i kiedy mi sie podoba.Zwroc uwage ze 2 lata w pilce to duzo.Zdobyli mistrza 2 lata temu ale inne zespoly nie stoja w miejscu i juz w tamtym sezonie Juve dostalo wklepy od Milanu (3:1 u siebie) Interu (3:1 u siebie) i Romy (4:0 wyjazd) poza tym nie wygralo zadnego meczu z zespolem czolowki czyli Roma Inter Milan i Lazio.A Ty mowisz ze nie trzeba nic zmieniac.Niech nie zmieniaja mi to na reke bo znowu klekniecie przed Mediolanem.Ze szczerymi pozdrowieniami i wyrazami wspolczucia Chlopaczek.
Heh...co ty powiesz, Juve pokonało Lazio 1:0 na własnym stadionie, a pozatym dziwny jest fakt, że mecze które jak wspomniałeś przegrywali z drużynami z czołówki, to arbitrem był Collina......może coś w tym jest 8)
Nie było go tylko w meczu z Romą (2:2), z Milanem (1:1) i z Lazio (1:0), jak widać w tych spotkaniach "Bianconeri" nie przegrali :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”