Efir na FB:
+Po dwóch długich dniach, jestem już po badaniach kolana. Diagnoza?Uszkodzone więzadło poboczne plus kilka wątpliwości, które w ciągu kilku dni zostaną wyjaśnione. Trudno jest mi teraz powiedzieć jak długa przerwa mnie czeka, tydzień, dwa, miesiąc? Nie wiem, okaże się w ciągu kilku dni. Dziękuję wszystkim za wsparcie! A co najważniejsze, na dziś sezon się dla mnie nie skończył. To naderwanie drugiego stopnia. Zerwanie to dopiero czwarty stopień. Nie takie rzeczy w życiu przechodziłem. Jestem spokojny
Akademia wychowuje same kaleki. Wolak, Jagiełło też są ze szkła. Konieczne są zmiany w sztabie medycznym (i to radykalne) no i ciągłe trenowanie na sztucznej nawierzchni to chyba nie jest najlepszy pomysł. Ciekawe kiedy geniusze z ITI to zrozumieją.Dwaj młodzi piłkarze Legii - Michałowie Żyro i Kopczyński leczą się już od kilku miesięcy. "Kopa" zaczął narzekać na problemy z pachwinami pod koniec poprzedniego sezonu. Do tej pory odwiedził kilku lekarzy, miał zabiegi laserowe i fizykoterapię, ale widocznych efektów brak. "Żyrko" całą rundę jesienną grał na środkach przeciwbólowych - w grudniu przeszedł zabieg polegający na wszczepieniu siatki polipropylenowej, ale po miesiącu okazało się, że ból nie ustąpił i konieczny był drugi zabieg. Jak udało nam się dowiedzieć, obaj zawodnicy jutro polecą do Włoch na konsultacje medyczne. Wiele wskazuje na to, że będzie to początek współpracy Legii z medykami opiekującymi się graczami czołowych klubów Serie A.