FMy

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: jaget » 03 cze 2005, 21:06

RoRo pisze:
Pasztet pisze:ściagam do siebie Sorina za darmo.. myślicie że to dobre posunięcie?? bo Babayaro jest za słaby a sam de jong nic nie zdziała :? chciałem wziąć o'shea ale przedłużył kontrakt z mu :x

P.S. Bayern chce kupić Givena za 12,5 mln Euro.. zgodzić się?? jesli tak to dajcie jakiegoś godnego zastępce ale tak żeby mi sie to opłaciło :P
Co do bramkarza to nei wiem czy Ci sie to oplaci (chyba jednak nie :wink: ) ale Leonardo Franco z Atlettico ma klauzule 21 mln a jest wymiatajacym bramkarzem na dlzusze lata :P

Ja go mialem i musze powiedziec ze jest wymiataczm :D Co do Sorina to dobry wybor bo jest bardzo pracowity i walczy o kazda pile a i pilke potrafi kopnac prosto wiec bierz go jak masz za darmo :P

Jak nie kupisz Franco to polecam Reyne z Villareal bo to moj drugi bramkarz i jest super takze oraz jeszcze TIm Wiee (czytalem ze mozna go meisc juz za kilka milionow a jest super :P

POZDRO
Ja miałem Wiese w BVB i ściągnełem go chyba za 2mln niepamiętam i gra umnie dobrze POLECAM !!! a na obronę sciągnij sobie Kompany ja go wziełem za 7.5 mln E !!!

Wróć do „Hyde Park”