Ja miałem Wiese w BVB i ściągnełem go chyba za 2mln niepamiętam i gra umnie dobrze POLECAM !!! a na obronę sciągnij sobie Kompany ja go wziełem za 7.5 mln E !!!RoRo pisze:Co do bramkarza to nei wiem czy Ci sie to oplaci (chyba jednak niePasztet pisze:ściagam do siebie Sorina za darmo.. myślicie że to dobre posunięcie?? bo Babayaro jest za słaby a sam de jong nic nie zdziałachciałem wziąć o'shea ale przedłużył kontrakt z mu
![]()
P.S. Bayern chce kupić Givena za 12,5 mln Euro.. zgodzić się?? jesli tak to dajcie jakiegoś godnego zastępce ale tak żeby mi sie to opłaciło) ale Leonardo Franco z Atlettico ma klauzule 21 mln a jest wymiatajacym bramkarzem na dlzusze lata
Ja go mialem i musze powiedziec ze jest wymiataczmCo do Sorina to dobry wybor bo jest bardzo pracowity i walczy o kazda pile a i pilke potrafi kopnac prosto wiec bierz go jak masz za darmo
Jak nie kupisz Franco to polecam Reyne z Villareal bo to moj drugi bramkarz i jest super takze oraz jeszcze TIm Wiee (czytalem ze mozna go meisc juz za kilka milionow a jest super
POZDRO