Re: Real Madrid - Manchester United

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Real Madrid - Manchester United

Post autor: krzychu212 » 13 lut 2013, 12:34

Morrow pisze:(i mam nadzieję, że ostatni ;))
Chyba "nie" zabrakło :D
Morrow pisze:Aha. Mecz oprócz platformy N ma być dostępny na kanale Italia 1, który jest w ofercie Cyfry+, Cyfrowego Polsatu, Nki, platformie Orange i TNK.

Podobno jest tu ale sprawdźcie wcześniej:
Cyfra+ - kanał 315
Nka - kanał 435
Orange - kanał 419
TNK - kanał 435/789
Na Cyfrowym Polsacie trzeba ustawić sobie ręcznie, na realmadrid.pl ktoś opisał dokładnie jak to zrobić.
Oby nie zaczęli kodować kanałów, ale pewnie nic takiego się nie wydarzy. W sumie nie wiem, czy iść do pubu czy w domu na spokojnie, jeśli jednak w domu to dzięki wielkie :D

Co do meczu, to raczej ciężko wskazać faworyta. Madryt w tym sezonie jest strasznie chimeryczny. Potrafią zagrać wielkie spotkanie i wielką kupę. Ostatnio widać że CR jest w gazie także jeśli SAF go nie wyłączy jakoś mądrze z gry to może się okazać że Real zagra jednak w miarę dobrze. Na Westfallen Piszczek ładnie poradził sobie z Ronaldo, dzisiaj musi temu sprostać Rafael. No będzie mu ciężko, co tu dużo mówić :D Ogólnie optuję tutaj za jak najlepszym dwumeczem + żeby jednak Real odpadł, dają radę w tym sezonie z Barceloną, po co kusić los w kolejnych rundach LM? :P Ostatnich meczów przed tym spotkaniem nie widziałem, ani 4:0 z Sevillą ani 2:0 z Evertonem, ciężko jest mi coś powiedzieć o aktualnej formie obu drużyn. Oby w tak prestiżowym starciu pokazali najlepszy futbol, niczego więcej nie chcę :D

Wróć do „Puchary Europejskie”