Re: Real Madrid - Manchester United

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Real Madrid - Manchester United

Post autor: Morrow » 13 lut 2013, 12:48

krzychu212 pisze:
Morrow pisze:(i mam nadzieję, że ostatni ;))
Chyba "nie" zabrakło :D
Nic nie zabrakło, mam nadzieję, że MU będzie ostatnim przystankiem dla Realu :wink:

Cholernie mnie ciekawi nasz skład, z jednej strony musimy zagęścić środek pola gdzie Real będzie miał 3 klasowych graczy a z drugiej fajnie by było wykorzystać skrzydła, szczególnie lewe gdzie bronić będzie Arbeloa, bo z Coentrao kto by nie grał na prawej stronie nie będzie mieć łatwego życia.

Najważniejsze to nie dać dzisiaj Realowi zbudować przewagi i nie dać się wypunktować. Zagrać swoje i nie pozwolić by chaos się wkradł w nasze szeregi szczególnie jak Real wyjdzie pressingiem. Istotne będą pierwsze minuty i to jak wejdziemy w mecz. Grę prowadzić pewnie będą rywale, może tak być byle nie wynikało z tego nic pod naszą bramką. Dzisiejszy mecz może okazać się kluczowy w kontekście awansu i mam nadzieję, że nie damy dupy. Mourinho jest najlepszy w bronieniu przewagi w dwumeczach a nie w jej odrabianiu. Jak dzisiaj Real wygra dwoma bramkami to wydaje mi się, że już z tego nie wyjdziemy i Portugalczyk tego nie wypuści na OT. Z drugiej strony jak uda nam się dzisiaj wygrać albo bramkowo zremisować a wierzę, że stać nas na to wszystkie karty będą w naszych rękach i postawimy Mourinho w sytuacji, w której nie lubi się znajdować czyli atakowaniu w rewanżu.

Wróć do „Puchary Europejskie”