sprawdzone,mi działaO tyle domyślne ustawienia cyfrowego polsatu nie pozwalają na znalezienie tego programu (przynajmniej w moim przypadku, bo może się zdarzyć, że ktoś będzie miał już przypadkowo dobre ustawienia i będzie miał ten program na liście kanałów)
Żeby znaleźć ten program w ustawieniach musimy zmienić częstotliwość dekodera na 11919 V (lub jeżeli ktoś chce ten drugi kanał to 11034 V- ale tego nie testowałem)
Nie powiem wam jak to wygląda krok po kroku, bo w różnych dekoderach sprawa może wyglądać rożnie ale w moim przypadku wygląda to tak, że wchodzimy przyciskiem w menu dalej konfiguracja i tam obok jest okienko z częstotliwościami (domyślnie miałem na 12010 V- jakoś tak) musimy to strzałkami zmienić na 11919 V i poniżej kliknąć wyszukaj kanały. Już po 5 sekundach znajduje 10 czy 20 nowych kanałów (oczywiście oprócz całej reszty które mieliśmy, te działają tak samo jak wcześniej)
Teraz spokojnie możemy wyjść z menu i mamy program Italia 1 normalnie na liście kanałów (powinien być gdzieś na samym końcu, jako jeden z nowo znaleziony)