HSV (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Tardelli » 03 cze 2005, 21:49

Manumef pisze:
Ebi pisze:Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.
Witam Niemca :wink: :!: Nie jestem pewien czy VDV się zmarnuje w HSV. Ta drużyna tworzy niezła paczkę. Na bramce Wachter lub Pieckenhagen, w obronie Bolahrouz, van Buyten, Shlicke i Klingbeil, w pomocy VDV, Jarolim, Beinlich, Bejamin (badź Wicky i Moreira, Mahdavikia), w ataku Barbarez i Lauth (bądź Takahara, Mpenza, Kucukovic. Do tego mają świetnego trenera. W przyszłym sezonie zagraja w pucharach!
To prawda. Hamburg buduje już od kilku lat mocną drużyne. Nie rzucają się odrazu na kilkunastu graczy(jak np. Chelsea), tylko z rozmysłem dokonują ruchów transerowych. Myśle, że już niedługo HSV zacznie znów się liczyć w Europie, jeżeli dalej będą tak postępować.

Wróć do „Niemcy”