Re: CM 2001/2002

Awatar użytkownika
zibissj4
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: CM 2001/2002

Post autor: zibissj4 » 15 lut 2013, 15:59

Przez ostatnie 2 lata grałem wyłącznie na aktualnych składach, jednakże znudziło mi się to, więc powróciłem do oryginalnej bazy danych :) Wziąłem się za prowadzenie drużyny Sant'Anastasia (Serie C2C, 4 klasa rozgrywkowa we Włoszech). To co zobaczyłem na starcie doprowadziło mnie niemalże do załamania. 1mln długu, 0 kasy na transfery, a zawodnicy o Ability od 1 (!!) do max 30. Przywiozłem wywrotkę murzynów z Ameryki i po bólach awansowałem do Serie C1B. W 3 lidze miałem słaby początek ale po kilku darmowych transferach rzutem na taśmę (w pewnym momencie miałem już 15 pkt straty do lidera) awansowałem do Serie B. Nadal nie miałem totalnie nic funduszy na transfery. Początek w Serie B miałem znakomity, po 10 kolejkach byłem liderem. Natomiast ciężko cokolwiek pisać na temat drugiej połowy sezonu kiedy zanotowałem serię 12 meczów z rzędu bez wygranej... Ostatecznie zdołałem się utrzymać, plasując się na 14 pozycji. Sprzedałem 2 czołowych zawodników (jeden z nich - Joao Paiva). Wzmocniłem zespół tymi zawodnikami, których najbardziej potrzebowałem - bramkach, boczni obrońcy i środkowy pomocnik. Wyniki przerosły moje najśmielsze oczekiwania :P Po 23 kolejkach jestem liderem z 3 pkt przewagą, a w Coppa Italia odpadłem z Romą w 1/2 finału wynikiem 1:2 po dwumeczu. Później postaram się wrzucić jakieś screeny, bo w pierwszym sezonie udało mi się za darmo sprowadzić na prawdę klasowych zawodników, jeden z nich jest 4 raz z rzędu królem asyst w poszczególnych klasach rozgrywkowych.

Wróć do „Hyde Park”