Re: FMy

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: FMy

Post autor: Slim91 » 15 lut 2013, 17:12

Każdego piłkarza ustawiam od początku gry. I jak potrzebuje to uczę go gry na nowej pozycji. Choć oczywiście minimalizuje ten wariant. Maksymalnie uczę 3-4 graczy. Wejście w taktykę z pewnością nie trwa sezon skoro większość z piłkarzy tych co mam gra w tym klubie już ponad sezon. To samo tyczy się aklimatyzacji. Rozumiem, że co rusz piszę mi, że Albiol ma problemy z komunikowaniem się bo on dopiero przyszedł. Choć o tak przerasta drugiego z obrońców o klasę. Podaniami gram domyślnymi(kiedyś w FMie w V lidze angielskiej chciałem zrobić Barcelonę i lekko to nie wyszło). Rozmowy motywujące. Wydawałoby się, że daje odpowiednie a i tak mam większość na czerwono.
Sammyy pisze:Trzeba wykorzystywać wolne strefy (np. przeciwnik gra 352, przez co zostawia praktycznie puste boki, to nakazać grać skrzydłami) itd.
Jedynie tego nie próbowałem.

Wg Mnie jak nie problem gry to problem w składzie(choć trudno sądzić skoro w Milanie miałem dobry, wynik z 3:1 na 3:4 czy mecz wcześniej 0:2 na 3:2 były dziwne) który mam za słaby. A na pewno nie na tyle dobry, aby zająć 6 miejsce(prognoza mediów).

e: Jak wytrzymam ten sezon to powinno pójść już lepiej. Mam masę graczy na wypożyczeniach, a na współwłasności takie perełki jak Asamoah, Isla, Handanović czy Candreva.

O dziwnych wynikach w tym FMie już się wiele naczytałem.

Wróć do „Hyde Park”