Re: FMy

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: FMy

Post autor: Sammyy » 15 lut 2013, 19:20

Mirek15 pisze:Z tego pamiętam z Romy też już wyleciałeś w jednym savie. I nauczyłeś się trochę na błędach z pierwszego save'a.
Nawet 2x razy, ale przy dobrych wynikach i dobrym stylu gry, dlatego mnie to zabolało. Jednak wcześniejsze doświadczenia miały niewielki wpływ na obecną grę, bo jednak styl prowadzenia zespołu mam praktycznie taki sam, obojętne kim gram. No i zacząłem grać Romą, rozegrałem na rozgrzewkę jeszcze po sezonie Newcastle, Bayerem, Atletico, Valencią i przez pół sezonu bawiłem się Anży - choć fakt, nie przykładając do tego zbyt wielkiej uwagi.
Diamen23 pisze:Nigdy nie podobały mi się rozmowy motywacyjne, bo to często klikanie w ciemno, więc w poprzednim managerze miałem asystenta z atrybutem 'motywowanie' na 20 i to jemu kazałem w każdym meczu rozmawiać z zawodnikami - dawało to bardzo dobre rezultaty. W tym nowym jeszcze tego nie wypróbowałem, ale chyba warto spróbować.
Styl (asertywny, agresywny etc.) większego znaczenia nie ma, a przynajmniej ja nie zauważyłem nic takiego. Pozostaje więc jedynie kwestia dobrania reszty pod zaistniałą sytuację. Ja korzystam zawsze z tych samych kilku schematów i jest okej.

Wróć do „Hyde Park”