Re: NBA...

Sokol_KnT
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: NBA...

Post autor: Sokol_KnT » 16 lut 2013, 4:12

Ruszył weekend gwiazd a tutaj taka cisza? ;-)

Generalnie nie lubię piątkowego dnia gwiazd, bo all star celebrytów niewiele mnie obchodzi, mecz debiutantów z pierwszoroczniaków też w sumie nie powoduje u mnie zbyt wielkiego entuzjazmu. Samą ligą interesuje się od 14 lat, mecze gwiazd oglądam od jakiś 8-9 lat, no wcześniej nie mogłem, bo brak neta czy tv i żałuję, że nie mogłem obserwować konkursów wsadów 2000 czyli dominacji Cartera oraz konkursów, gdzie dominował Jason Richardson ;-) Generalnie poziom wsadów od paru lat jest bardzo niski, bo wsady się powtarzają, granice żenady osiągnęły konkursy z Howardem i z Robinsonem, ale to na szczęście mamy za sobą. W tym roku skupiam się bardziej na sobotnich konkursach, gdzie liczę na Irvinga w skills challenge, ale przede wszystkim na Terrence'a Ross'a w konkursie wsadów (jestem sympatykiem Raptors od 14 lat (Vince Carter) i od paru lat Bostonu) i mam wielką nadzieję, że konkurs będzie stał na wielkim poziomie, bo obsada w tym roku jest bardzo dobra, chociaż widziałbym w tym konkursie chętnie Pawła Grzegorza z Indiany czy Imana Shumperta ;-) Ale nie mniej liczę, że sobotnie konkursy wypadną bardzo dobrze i może psikusa dostąpi Steve Novak w konkursie trójek, którego nie da się nie lubić, bo jest jednym z nasz ;-)

A niedzielny mecz traktuję pół poważnie, bo zawsze grają na poważnie 3 i 4 kwartę, ale dawno minęło mi jaranie się tym meczem a bardziej skupiam się na sobotnich konkursach a po weekendzie gwiazd nastąpi to co tygryski lubią najbardziej czyli ostatni dni okienka transferowego i liczę, że jednak Marcin trafi do Jazz, gdzie po prostu bardzo dobrze pasuje ;-)

Pozdrawiam

Wróć do „Inne sporty”