Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 03 cze 2005, 23:14

Fakt faktem Barca grała pięknie, ale czy tylko piękno się liczy :?: Przypomne tylko, to że Real gdy grał pięknie (czasy ostatniego zdobytego Pucharu Europy)grał równie skutecznie, a Barca poza piękną grą( :wink: ) nie byla zbyt skuteczna...
Zawdi mwisz o szcześciu Realu podczas Gran Derby, a moze powiemy cos o klasie bramkarzy VV wpuszczał wszystko co się dalo co znamionuje jego klase 8) a Casillas pokazał, mu miejsce w szeregu, szczęście miał VV że gracze niebiegającego Realu (tak się poniżył eto'o mowil że Real nic nie biega ajego druzyna super wybiegana przegrywa 4:2 ze spacerowiczami :D )oddali iście mało strrzałów, to się nazywa skuteczność :wink: .
Realu gra w LM skonczyła się na najniewygodniejszym rywalu śiwata Juventusie, słupek poprzeczka by weszła :wink: i byśmy byli dalej tu nam zabrakło szczęscia :) . A wy teraz doszukujeciesię winy w calym w Colinie, bronicie się jak mozecie że niedostrzegł faulu, to jest sport. Przegraliście papa dowidzencia...Nie ma nad czym rozpaczać chyba zawsze trzeba zniesc wyzszosc rywala, tego ktory wygrywa.
Co z tego że barca grała ladnie jak PD wygrala z zaledwie 4 ptk przewaga nad beznadziejnie grającym Realem... W LM pozegnała się z Chelsea, która pokazała jak się gra u siebie :wink: a Copa del Rey odebrało wam 3 ligowe coś tam :wink: ...w ten sposób prysnoł mit o zdobyciu 3 korony, zdobyliscie 1 a chcieliscie tak wiele nie załapczywie :?:

Ja się przyznaje, że Real pięknie nie gral w tym sezonie i aj to wiem i wszyscy to wiedza. Ale ja się potrafie przyznać. Zwycięstwa były bo musiały być Luxemburgo wprowadził taktyke "aby tylko wygrać" w tym sezonie styl się nieliczył...Wystarczylo by wygrac z Sevilla i Bilbao :wink:
Kolejny rok będzie nasz...zobaczycie co zrobi Luxemburgo...o\to on odbuduje Real 8)

Wróć do „Hiszpania”