Jak sprzedałeś Olssona za 10 baniek to coś zrobiłeś nie tak. Mi Liverpool dawał 15 po pierwszym sezonie i odrzucałem bo był kluczowy w mojej taktyce i nie dałbym rady go zastąpić. Pierwszy sezon w Prremier League zakończyłem na 4 miejscu, głównie właśnie dzięki Olssonowi i ekspozji talentów Ademilsona, Wellingtona Nema i Wallace'a. Potem po Martina zgłosił się Milan oferując 18 milionów, podbiłem do 25 bo za tyle bym puścił ale Rossoneri nie chcieli tyle zapłacić. Dostałem zresztą 40 mln na transfery dzięki awansowi do Ligi Mistrzów (ograłem Austrię Wiedeń). Pożegnałem się ze starszymi piłkarzami - Robinson, Dunn, Murphy, Gamst. Sprzedałem pozyskanego za darmo rok wcześniej Weissa do Valencii za 10 milionów. Zgodzili się przyjść do mnie wystawieni na życzenie Strootman za 23 miliony, Kirchoff za 18 i Mandzukic za 14. Głównie na raty. Oprócz nich z wolnego transferu Keisuke Honda, Paul Pogba i Christian Benitez. Zainwestowałem też w młodzież i z Southampton które spadło do Championship przyszli Luke Shaw i James Ward-Prowse. Mam szeroki skład, na każdą pozycję mam pewniaka, piłkarza do rywalizacji i na większość pozycji młody talent. Mieszczę się w budżecie płacowym, obawiam się trochę o zadłużenie klubu po ostatnich nabytkach, ale dzięki kasie z LM nie powinno być większego problemu - zdążyłem już zremisować w Monachium z Bayernem i ograć u siebie Olimpiakos, Zenitu się strasznie nie boję więc może uda się wyjść z grupy co oznacza spory zastrzyk gotówki i wzrost renomy klubu. Jeśli chodzi o ligę to celuję w TOP 3. Może w końcu uda mi się ograć Man U, City i Chelsea.
Gra mi się bardzo przyjemnie, głównie dlatego że ewidentnie trafiłem z zakupem młodych Brazylijczyków w pierwszym sezonie.
EDIT
Jeśli chodzi o talenty to najlepsza według mnie jest ta lista: http://www.truefootballmanager.com/2012 ... s-and.html