Jedyna formacja wedlug mnie w naszym pieknym klubie ktora jak narazie nie potrzebuje wzmocnien... Chociaz przydał by sie jakis jeszcze jeden dobry napastnik bo wiadomo kontuzje rzecz ludzka ... Napastnicy musielbi by powalczyc na treningach i pokazywacwac sie Manciemu z jak najlepszej strony z tym ze jakas niezadowolona duam moglaby chciec opuscic klub dlatego ze siedzi na ławieBogi pisze:Właśnie chciałem napisać wyjątki, ale za dużo ich się zrobiłosly_FCI pisze:
Wątpie to aby Inter pozyskał tego piłkarza ... Manccini go nie bedzie widzial nawet w skladzie...
A co do zawodnikow włoskich co nie umieją grać za granicą to sie nie zgodze wystarczy spojrzec na Zole jaka on zrobił kariere w Blues i na wyspach był wybitny...
Zresztą Vieri rówinież dobrze grał w Hiszpani bynajmniej wq mnie!!Zola, Vialli, kolonia włoska w Chelsea i właśnie Vieri w Atletico, Ravanelli...Jednak najlepsze ligi świata mają to do siebie, że piłkarze wychowani w nich, w tych krajach, niechętnie je opusczają, a jak opuszczą to nie grają najlepiej.I wcale się im nie dziwie - to są inne kultury gry.
Kogo jak kogo, ale napastników, to Inter nie potrzebuje. . .
A co do piłkarzy wychowanych w najsilniejszych ligach swiata to chyba podziele twoją opinie, chodź również stwierdze ze wyjatkow jest bardzo duuuuuzo
Przeciez tym ligom tez nic nie brakuje, no chyba tylko tego ze nie moga pilkarzom zaoferowac takich pieniedzy jak we Włoszech Hiszpani czy Anglii
pozdro