Re: Barcelona - AC Milan

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Barcelona - AC Milan

Post autor: bartbuks » 21 lut 2013, 11:20

Koper15 odkopałeś post z wczoraj, a ja odniosłem się do Twojego porannego postu. Ok, nie czytałem wczorajszego, tutaj zwracam honor. Nie napisałem także, że TY zwalasz winę na sędziego, tylko że kibice na poziomie są nielubiani, bo zamiast rozpatrywać beznadziejną grę, to insynuują wypaczenie wyniku.

Jeśli dokonasz logicznego rozbioru zdania, to uda Ci się zauważyć, że nigdzie w nimi nie piszę, że Ty osobiście insynuujesz wypaczenie, tylko, że Twój poziom jest podobny do sfrustrowanych i ślepo szukających odpowiedzi w wyimaginowanych sędziowskich spisków. A ten oto poziom potwierdziłeś dalej wtrącając do dyskusji osobę Bogu ducha winnego Mou, który nawet jak nie ma nic wspólnego z tym meczem, to musi być wspomniany.

Ale zaraz, zaraz. Zwróciłem Ci honor, a Tobą jednak targają emocje, masz rozterki, nie wiesz czy mentalnie nie zdradzasz konspiracyjnych ideałów polskiego kibica Barcelony:
Koper15 pisze:Faktycznie, tamten filmik wskazuje, ze ręki nie było i gol był prawidłowy (chociaż nie wiem, czy piłka jednak nie dotknęła ręki)
To była, czy nie, bo jak na razie to widzę, że zajebałeś się w akcji, a nie wydałeś jakąkolwiek opinię.
Koper15 pisze:Porównywać rękę Alby z ręką (?) Milanu to niedorzeczność.
:lol:

Wróć do „Puchary Europejskie”