Re: Barcelona - AC Milan

Koper15
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Barcelona - AC Milan

Post autor: Koper15 » 21 lut 2013, 13:26

bartbuks pisze:Koper15 odkopałeś post z wczoraj, a ja odniosłem się do Twojego porannego postu. Ok, nie czytałem wczorajszego, tutaj zwracam honor. Nie napisałem także, że TY zwalasz winę na sędziego, tylko że kibice na poziomie są nielubiani, bo zamiast rozpatrywać beznadziejną grę, to insynuują wypaczenie wyniku.

Jeśli dokonasz logicznego rozbioru zdania, to uda Ci się zauważyć, że nigdzie w nimi nie piszę, że Ty osobiście insynuujesz wypaczenie, tylko, że Twój poziom jest podobny do sfrustrowanych i ślepo szukających odpowiedzi w wyimaginowanych sędziowskich spisków. A ten oto poziom potwierdziłeś dalej wtrącając do dyskusji osobę Bogu ducha winnego Mou, który nawet jak nie ma nic wspólnego z tym meczem, to musi być wspomniany.

Ale zaraz, zaraz. Zwróciłem Ci honor, a Tobą jednak targają emocje, masz rozterki, nie wiesz czy mentalnie nie zdradzasz konspiracyjnych ideałów polskiego kibica Barcelony:
Koper15 pisze:Faktycznie, tamten filmik wskazuje, ze ręki nie było i gol był prawidłowy (chociaż nie wiem, czy piłka jednak nie dotknęła ręki)
To była, czy nie, bo jak na razie to widzę, że zajebałeś się w akcji, a nie wydałeś jakąkolwiek opinię.
Koper15 pisze:Porównywać rękę Alby z ręką (?) Milanu to niedorzeczność.
:lol:
Argumentujesz mój niski poziom tym, że wtrąciłem kwestie Mou. Ale zaraz zaraz. O Jose wspomniałem już po wytknieciu mi tegoż poziomu. Czyli na jakiej podstawie wyciągnąłeś wcześnej wniosek o mojej przynależności do tej nielubianej grupu kibiców Barcelony? Odpowiedz jest prosta - nie przeczytałeś moich postów i zacząłęś głosić swoje teorie o poziomie merytorycznym.Ergo odpowiadasz nieczytając postów, wiec nie ma sensu traktować Twoich wypowiedzi poważnie.

A w akcji się nie zajebałem. Stwierdziłem tylko, że jest ogromnie przypuszczenie, że ręki nie było, aczkolwiek ziarno niepokoju pozostaje. Rozumiesz. Mała wątpliwość, że ręka jednak była. Dziś trzeba jednak taką ewentualność wykluczyć.

Pozdrawiam ciepło.

Wróć do „Puchary Europejskie”