Re: Barcelona - AC Milan

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 984
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Re: Barcelona - AC Milan

Post autor: wloski » 21 lut 2013, 15:37

ddemon pisze:II połowy nie widziałem - wynik znam....Cóż jest tragiczny...Wielka sprawa dla kibiców,którzy cieszą porażki Barcelony niż zwycięstwa swojej drużyny ale żyjemy w takim porąbym kraju,że można powoli do tego przywyknąć :lol:
Tu masz to co jest kwintesencją:
bartbuks pisze:
Koper15 pisze:Ja wiem, że Barca nie jest lubianym klubem i wielu kibiców chce widzieć wszystko przeciw nim, ale nie dajmy się zwariować.
Mylisz pojęcia. To nie Barca jest nielubiana, tylko kibice na Twoim poziomie, którzy zamiast dyskutować o beznadziejnej postawie Katalończyków wpadają i insynuują wypaczenie wyniku.
Barcelona jest świetnym klubem, ale nie przesadzaj nie wygrała LM trzy razy pod rząd. Były też inne drużyny, których kibice cieszyli się ze zwycięstw w ostatnich latach. Kibicowałem wczoraj Milanowi, bo mam dość wszechobecnej Barcelony, a zimny prysznic się przyda, bo trochę sukcesów się narobiło i wielu kibiców Barcelony zaczęło jej kibicować, bo zwietrzyło wieloletnie sukcesy. Mordeczki trzeba wrzucić na luz, nie obarczać porażki przez sędziego, wczoraj Messi nie stworzył ani jednej groźnej sytuacji, ten Messi, który nastrzelał milion bramek w ostatnim roku. Zresztą, jeśli Barcę miała zatrzymać jakaś drużyna to tylko włoska, co pokazały ostatnie mistrzostwa Europy. To samo było z Niemcami, tylko Włochy dali im radę, dlatego Bayern dla mnie wcale nie jest taki groźny, a nawet z miłą chęcią zobaczyłbym spotkanie z Juventusem, nie mówię, że Stara Dama wygra, nie mówię, że awans jest rozstrzygnięty przed meczem, ale Włosi w LM, ME czy MŚ jak wychodzili z grupy zawsze mocno się sprężali.

Wróć do „Puchary Europejskie”