Real Madryt (zbiorczy)

Dajminion
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Dajminion » 04 cze 2005, 13:36

Oj zawdi jęczysz jak baba (może ten awatar to ty?). Śmiejszesz się z Chelsea czy Real, pośmiejmy sie z Barcelony.

Mega fenomenalna i niszcząca jak ruski czoł wszystko Barca wygrywa ligę różnicą 4 punktów :shock: nad kiepowatym i idącym fuks za fuksem Realem :shock: Trzeba to zgłosić do Archiwum X bo przecież to jest jakieś nienormalne. Ta ultra ofensywnie nastawiona drużyna strzela o 2 bramki więcej od dziadków z Realu :shock:

Barca odpadła z Ligi Mistrzów niesłusznie? Hmm.. Wypadałoby pochylić czoło przed Chelsea która okazała się lepsza. Naprawde nie interesuje mnie ile sytuacji spartolili w tych meczach, to Chelsea była skuteczniejsza, mniej straciła goli i ogólnie była lepsza. To nie gimnastyka artystyczna i na podstawie tego jak grasz nie wywalczysz awansu. :lol:
Collina im pomógł? Zapewne zrobił to celowo i z premedytacją bo cała Europa trzęsie portki przed wielką potęgą Barcelony... Nic w przyrodzie nie ginie, sędziowie mylili się na waszą korzyść nieraz to musi sie też to dziać w drugą strone. W bolesnym dla was momencie ale takie życie. :twisted:

Żygać mi sie chce jak widze takie idiotyzmy że Real to faszystowski klub, nie ma to jak dobry argument w dyskusji. 8) Prawde mówiąc chciałem napisać więcej ale wole iść zjeść obiad niż patrzeć jak kibice barcy nie mający szacunku do nikogo opluwają każdego kto im staje na drodze.

Wróć do „Hiszpania”