lolDajminion pisze:Oj zawdi jęczysz jak baba (może ten awatar to ty?). Śmiejszesz się z Chelsea czy Real, pośmiejmy sie z Barcelony.
Mega fenomenalna i niszcząca jak ruski czoł wszystko Barca wygrywa ligę różnicą AŻ 4 punktównad kiepowatym i idącym fuks za fuksem Realem
Trzeba to zgłosić do Archiwum X bo przecież to jest jakieś nienormalne. Ta ultra ofensywnie nastawiona drużyna strzela AŻ o 2 bramki więcej od dziadków z Realu
![]()
Barca odpadła z Ligi Mistrzów niesłusznie? Hmm.. Wypadałoby pochylić czoło przed Chelsea która okazała się lepsza. Naprawde nie interesuje mnie ile sytuacji spartolili w tych meczach, to Chelsea była skuteczniejsza, mniej straciła goli i ogólnie była lepsza. To nie gimnastyka artystyczna i na podstawie tego jak grasz nie wywalczysz awansu.![]()
Collina im pomógł? Zapewne zrobił to celowo i z premedytacją bo cała Europa trzęsie portki przed wielką potęgą Barcelony... Nic w przyrodzie nie ginie, sędziowie mylili się na waszą korzyść nieraz to musi sie też to dziać w drugą strone. W bolesnym dla was momencie ale takie życie.![]()
Żygać mi sie chce jak widze takie idiotyzmy że Real to faszystowski klub, nie ma to jak dobry argument w dyskusji.Prawde mówiąc chciałem napisać więcej ale wole iść zjeść obiad niż patrzeć jak kibice barcy nie mający szacunku do nikogo opluwają każdego kto im staje na drodze.
ten avatar to pupa mojej laski, a nie ja.
4 punkty wtynikaja z tego, ze ostatnie dwa mecze barca grala o nic. gdyby byla jakas presja, z pewnoscia by je wygrala. te 2 bramki to faktycznie jakies nieporozumienie, przypadek jakis czy cos.
pochylilbym czolo jakby chelsea okazala sie lepsze, ale sie nie okazala. awansowala po bledzie colliny, nikt nie twierdzi ze umyslnym, ale jednak bledzie. jakby mialo byc sprawiedliwie, to awansowala by barca. dlaczego wiec mam chylic czola?
to ze real to faszystowski klub to nie jest idiotyzm, to prawda (w oczy kole). jak mi ktos wyjazdza z argumentem o pieknej historii realu, to ja wyjezdzam z argumentem o usyfionej historii realu.