Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: coco » 25 lut 2013, 10:27

Babel z Tobą dyskusje nie mają żadnego celu, i tak twierdzisz że ty masz racje ...

trzeba być naprawdę ślepym żeby nie widzieć ile on strat na mecz ! notuje, mieliśmy w swojej historii wielu graczy od tej tzw czarnej roboty, ale żaden nie notował tylu strat na mecz, ja Ci radzę zapuść sobie 1 połowę i spokojnie na luzaka obejrzyj sobie jak Gargano traci, to sie w głowie nie mieści, i uwierz mi na słowo, wolę statystę na boisku który przynajmniej nie będzie tracił niż, takiego walczaka który co piłka to groźna okazja dla rywali. Przy każdym innym trenerze Gargano grałby ogony, i nie dziwi mnie tutaj fakt że Mazzari sadzał go na ławie i pod koniec dopiero wpuszczał, to jest fatalny gracz taktyczny, walki i serca mu odmówić nie można i tego nie neguję, ale gość nie ma prawa grać w takim klubie jak Inter w 1 składzie robiąc tak masakryczne błędy. Jeszcze gdyby te błędy wynikały z tego że ratuje dupe poprzez złe ustawienie kolegi czy coś podobnego, to by te straty aż tak nie bolały, ale sorry Babel on traci w najłatwiejszych sytuacjach. Ja uważam że taki gracz nie ma prawa być w tym klubie, i zdaje się że nie jest to tylko już moja subiektywna opinia, bo coraz więcej kibiców to widzi, no ale Babel ma różowe okulary :wink:

Wróć do „Włochy”