Re: SSC Napoli (zbiorczy)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 994
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Re: SSC Napoli (zbiorczy)

Post autor: wloski » 25 lut 2013, 19:54

Rekon ja zobaczę, bo właśnie mam nadzieje, na przebudzenie Udinese.

Grają jak równy z równym, chociaż widzę potencjał większy w Udinese, które nie boi się atakować i miało o wiele więcej szans przed polem karnym, niestety po obu stronach brakuje klarownych sytuacji. Tutaj przewagę ma Napoli ponieważ oddało chyba jeden strzał na bramkę, ale bramkarz stanął na wysokości zadania.

Uważam, że Udinese bada ten mecz i narazie się przygląda. Jeśli zaczną atakować mają szanse wygrać to spotkanie, Napoli ma wiele niedokładności i mega dużo przestrzeni miedzy formacjami. Jak mają zamiar grać tak z Juventusem to pozdrowienia, obnażyć można wszystkie te słabości.

Teraz dochodzi do mnie, że Mazzari to jest łupień, dość, że przegrał awans do kolejnej rundy z Pilznem to jeszcze pozwala Cavaniemu latać po całym boisku, dzisiaj był już środkowym pomocnikiem, który odbiera piłkę, lewoskrzydłowym oraz nawet obrońcą. Facet lata i poprawia partnerów, ale to jest wina Mazzariego, że zamiast skonsolidować drużynę, popracować nad tworzeniem sytuacji dla Cavaniego, on po prostu chyba myśli, że tak ma być, tym lepiej dla nas.

Oglądasz na sopcaście? Jak masz fajny link to podaj :) w sensie jakości spoko

Wróć do „Włochy”