Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ddemon » 27 lut 2013, 0:21

Wy tak serio z tym Falcao,Cavanim ? :roll:

Przecież sprowadzenie tych zawodników spowoduje przejście Messiego na skrzydło..Gdzie tu wzmocnienie? :shock: Trzeba zmienić skrzydłowych - Alexisa sprzedać bo z niego nic nie będzie i niech idzie choćby za te 15 mln byle go niewidział już w koszulce Blaugrany :lol: Villa - tu rodzi się pytanie czemu nie dostaje zbyt wielu szans :>
Kim ich zastąpić nie wiem czemu ale przyszła mi do głowy opcja Hulk - z prostego powodu facet jak walnie to wióry lecą i tego nam potrzeba jeśli nie wychodzi tiki-taka...Coś w stylu Villi z GD 27.04.11 :)
Neymar? Naprawdę nie wiem czy jest na to gotowy :/ Ktoś podał nazwisko Aguero - nie sądzę aby go City puściło a jak już to nie za czapkę gruszek...

Na środkową obronę mam 1 kandydata - Hummels...Dać 30-35 mln euro i BVB powinna go puścić :P

Pozatym wszystko zależy ile mamy w budżecie,ile będziemy mogli mieć po sprzedaży Sancheza...Jedno jest pewne okienko będzie ciekawe i będzie mnóstwo plotek ale wzmocnień potrzeba i to już !!Już nie zapominając o trenerze,który jest niewiadomą :whistle:

Wróć do „Hiszpania”