W takim razie trzeba kupic 2 slownie dwoch skrzydlowych i liczyc ze wypali przynajmniej jeden bo w innym razie czeka nas powtorka ostatnich meczow. Nie ukrywam ze jestem wielkim fanem talentu Falcao i uwazam ze ma on na tyle wielkie umiejetnosci ze warto zmienic pozycje Messiego zeby grac taka 9. Oczywiscie sa to luzne przemyslenia. Jednak faktem jest ze Barcelona potrzebuje swiezej krwi do pierwszego skladu albo trenera ktory znowu zacznie wydobywac co najlepsze z potencjalu kregoslupa Barcy. Zal patrzec na mecze kiedy nasz general Xavi kopie sie w czolo z Iniesta. Stoperzy sa jak sito biorac nawet pod uwage Masche. Tak jak pisalem wczesniej. Zostal nam mecz z Milanem oraz teraz rewanz z Realem. Czas weryfikacji trwa....Emerald pisze:Oczywiście, że zmiany są konieczne ale moim zdaniem problemem nie jest brak "9", tym bardziej, że nie ma na nią miejsca. Jak już mówiłem moim zdaniem Messi na skrzydło nie wróci a zmiana systemu nie wchodzi w grę. Moim zdaniem problem jest w środku i w dynamice, bo to dominacja środka i zmiana tempa gry są tym co w wykonaniu Barcy niszczy(ło) przeciwników. Ja bym stawiał mocniej na Thiago w środku. Nie wiem jak mi to przez klawiaturę przechodzi, ale moim zdaniem Xavi już nie daje rady.Bienias pisze:Ale zmiany sa konieczne co pokazuje ten sezon i poprzednie pojedyncze mecze o stawke. Messi cofajacy sie do rozgrywania pilki przy indolencji strzeleckiej Pedro, Sancheza, Iniesty to juz podcinanie sobie skrzydel.
No i właśnie Messi do rozgrywania nie powinien się cofać bo to robota dla Iniesty i Xaviego/Thiago.