Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 01 mar 2013, 18:08

W końcu znalazłem trochę czasu, żeby nadrobić zaległości forumowe.
mascara pisze:Doczekam się Daaaamianie skąd twa wiedza o zadowolonych kibicach ze wspierania oszusta :twisted: ??
Nie mam możliwości siedzenia w barze w Liverpoolu i rozmawiania z lokalnymi kibicami na temat Suareza, więc posiłkuję się dyskusjami na forach. Nie mówię tu oczywiście o tych polskich. Wystarczy wejść na redandwhitekop.com czy thisisanfield.com, bo właśnie te fora przeglądam najczęściej, by zobaczyć, że zdanie Twoje i oczywiście Twoich znajomych kibiców Liverpoolu, o których już kilka razy tutaj wspomniałeś, nie jest wśród kibiców Liverpoolu zbyt popularne, co oczywiście nie powinno dziwić.

Miałem jeszcze raz odnieść się do poprzedniej dyskusji, ale jak patrzę na to...
masacra pisze:Skoro, mimo tego, że Suarez oszukuje dalej go lubisz, wspierasz i w konsekwencji powyższych bronisz to w pewnym sensie jego oszukiwanie legitymizujesz.
masacra pisze:Chcesz popierać, kibicowac i wspierać oszusta i kłamce, Twój wybór, Twoja sprawa.
masacra pisze:To, że Twoje normy moralne są na niskim poziomie to nie znaczy, że większość kibiców LIverpoolu też tak ma.
masacra pisze:Kiedys jak facet chodził na dziwki, to chodził, nie chwalił sie tym dookoła. Takie czasy, że nawet z chodzenia do burdelu można byc dumnym.
masacra pisze:Wciąz nie wiem skąd wniosek o zadowoleniu większości kibiców ze wspierania oszusta. Jak już oczerniasz swoich kolegów po szalu to możesz przynajmniej jakieś dowody albo chociażby poszlaki na prawdziwość swoich tez przedstawić.
...to mi się odechciewa.

A żadnej klauzuli w kontrakcie Luisa nie ma, także jakiekolwiek dywagacje w tej kwestii można sobie darować.
Ostatnio zmieniony 02 mar 2013, 20:50 przez Daaaamian, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”