Re: FMy

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Re: FMy

Post autor: Diamen23 » 01 mar 2013, 23:42

nieźle mi idzie w bieżącym sezonie. To mój drugi sezon w Premier League i po 25 kolejkach jestem czwarty, z małą stratą do lidera. Z własnego stadionu stworzyłem twierdzę, na którym odniosłem prawie same zwycięstwa ligowe i może z dwa remisy. Bęcki tutaj dostały Chelsea czy Arsenal 8) . Na wyjeździe miewałem nawet serię 5 meczów bez wygranej, ale z tego co widzę to większość przeciwników traci co jakiś czas punkty.
Jestem zadowolony, bo mój pierwszy sezon w lidze był ciężki - co prawda 11. miejsce, ale aż 16 porażek. Nie raz byłem ładnie wkurzony po spotkaniu.
Obrazek Obrazek Obrazek
zaskoczenie to na pewno Kozak. Od początku przygody z klubem świetny, ale w tym sezonie niszczy. Lider klasyfikacji strzelców, najwięcej razy wybierany graczem meczu w lidze, średnia waha się między 7.70-7.80. Co ciekawe przez aystentów oceniany na ledwie 2,5 gwiazdki. Pedro Obiang też całkiem fajnie sobie radzi. Świetnie czyści sprowadzony za free przed sezonem Radosević.
Jak widać trochę transferów narobiłem, kasy dużo poszło, ale zwykle jestem na lekkim minusie więc nie jest źle. Kontrakty staram się dawać niskie, a i wąska kadra pozwala na płynność :) Awans do Ligi Mistrzów też powinien pomóc, może uda się rozbudować ten kameralny obiekt.

Wróć do „Hyde Park”