Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Ebi » 04 mar 2013, 17:02

Smashing Pumpkins pisze:
Dr.Football1 pisze:Ja jestem tylko ciekaw jak Arsenal potraktowalby ewentualny wystep w LE. Po macoszemu, a wiec odpadnijmy szybko i skoncentrujmy sie na lidze, czy moze mieliby chrapke na pierwszy europejski puchar od wielu lat. Jak Wy, kibice AFC, sie na to zapatrujecie ?
Wątpię ,żeby ktoś ten gówniany puchar wziął na poważnie.Przypuszczam ,że nawet fazy grupowej byśmy nie przebrnęli i mam nadzieję że nigdy mimo wszystko w LE nie zagramy.
Za przeproszeniem - pierdolisz. Po latach posuchy, coraz większego przeciętniactwa naprawdę nie chcieliby kibice Arsenalu triumfu w LE? Przecież to jakaś megalomania - o czym marzą? Mistrzostwie kraju? Wygraniu Ligi Mistrzów? :lol: Trzeba się cieszyć z tego, co jest i realnie patrzeć na świat a nie żyć przeszłością i dalej uważać (coraz słabszych) Kanonierów za ścisły top. Na miejscu kibiców Arsenalu brałby to z pocałowaniem ręki. Zawsze to puchar do gabloty (a tych ma maluteńko - zdaje się raz wygrany PUEFA i PZP), medal na szyi, wzrost medialności i zainteresowania oraz szansa na grę w Superpucharze Europy. Zobacz jaką radochę z triumfów w tych turniejach mają np. kibice Atletico. Dzięki temu ich klub jest doceniani, pisze się o nim, mają komu kibicować, mają mecze o stawkę, emocjonujące finały. A nie klepanie bidy i baty od Bayernu.
Ostatnio zmieniony 04 mar 2013, 17:31 przez Ebi, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”