Re: Real Madrid - Manchester United

red85

Re: Real Madrid - Manchester United

Post autor: red85 » 05 mar 2013, 23:28

Można by pastwić się nad tymi, którzy od miesięcy gadali farmazony jakie to United jest przeciętne, jakie mają mizerne pojęcie o piłce, ale i tak w niczym nie zrekompensuje mi tego, czego byliśmy świadkami. Myślałem, ze po pierwszym meczu, w którym arbiter też częściej mylił się na naszą niekorzyść, gorzej być nie może. Przeliczyłem się :lol: Real był bezbarwny, nasz plan taktyczny wyglądał świetnie. Niestety, ale w "10tkę" już się nie dało go realizować.

WIelka szkoda, bo tą drużynę w moim mniemaniu było stać nawet na końcowy sukces w tych rozgrywkach. Ja natomiast mam satysfakcję, że wierzyłem w tą ekipę nawet wtedy kiedy nie szło i kiedy była obiektem drwin nie tylko kibiców drużyn przeciwnych :)

Aha - fajna postawa zawodniów, którzy okazali wprawdzie swoje wkurwienie, ale zrobili to z klasą. Plus również dla kibiców, dopingowali przez cały mecz :)

ps śmieszne są te gadki o niebezpiecnzym zagraniu Naniego. To Lopez też powinien wylecieć w I części, kiedy wymierzył Vidicovi cios w głowę :lol:
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 23:34 przez red85, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Puchary Europejskie”