Re: Real Madrid - Manchester United

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Real Madrid - Manchester United

Post autor: Morrow » 05 mar 2013, 23:36

Tym co twierdzą, że czerwo było słuszne proponuję rozpędzić się, uderzyć w ścianę, jak zostanie trochę sił to jeszcze raz poprawić. Widać, że o piłce macie zerowe pojęcie i sympatie klubowe wam zasłaniają obraz.

Nie pisałem celowo o karnych bo IMO wszystkie byłyby śliskie i tu nie mam uwag ani pretensji. Zresztą nie podejrzewam aby wpłynęły na losy meczu w znaczący sposób. Kartka i tak go już dla nas zabiła.

RealFan napisał, że niewielki niesmak na pewno pozostaje, IMO niesmak jest ogromny. Zostaliśmy okradzeni, nawet wasz trener przyznaje, że odpadł zespół lepszy, innymi słowy tylko Turkowi możecie dzisiaj podziękować bo nawet w 11 na 10 nie prezentowaliście się świetnie. Potrafię zrozumieć radość z awansu ukochanego zespołu ale mimo wszystko okoliczności są skandaliczne.

Żeby nie było, nie mam żadnych pretensji do graczy Realu, nie było presji na arbitrze, nie wymuszali czerwa, jakieś dyskusje były ale to normalne, sam mecz mimo ostrej walki odbył się zgodnie z duchem sportowej rywalizacji. Klasa Mourinho na konferencji prasowej, przynajmniej miał odwagę nie zakłamywać rzeczywistości.

Ferguson i piłkarze są ponoć wściekli i w szoku. Szkot nie przyszedł na konferencję, wysłał Phelana.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 23:38 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”