[k****] trzymajcie mnie, czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem? Bo zaczynam wątpić. Cały czas piszę, że Mou to świetny trener i nikt tego nie podwarza. Chodzi o to, ze nie jest wybitnym taktykiem, nie wprowadza nowatorskich rozwiązań, gra jego zespołów nie jest skomplikowana, choć skuteczna.sport-connection pisze: Pokaż mi zawodników, którzy podważają warsztat Mou - wskazałem ci dwóch od ręki, którzy go cenią (Szewczenko i Dudek). Ty z Dudka się wyśmiewasz (bo jak sądzę - tylko dlatego, że twoim zdaniem był kiepskim zawodnikiem i grał w Realu). Mogę podać ci więcej przykładów - osobistości, które pozytywnie mówią o warsztacie Mou. To, że w jakimś meczu nie sprawdził się plan trenera, to nie znaczy że jest kiepskim szkoleniowcem. Każdy popełnia błędy. Pozdrawiam i faktycznie kończę temat
Co mnie obchodzą wypowiedzi zawodników? Sam mam oczy, pilka to prosty sport i wystarczy uwaznie ogladac. Mou wybitnym taktykiem nie byl i nigdy nie bedzie. Dalem Ci bardzo konkretne przyklady. Jego sila tkwi w czyms innym. Wielu pilkarzy twierdzi, ze CR7 jest lepszy niz Messi. Ale czy to prawda?
Dla mnie ostatecznie EOT, bo nie wiesz o czym rozmawiamy, twierdzisz ze ktos tu podwaza klase trenerska Mou.